adam bizim transfer haberinden sonra iyice demoralize olmuştur ama üzülmesin aslan eninde sonunda alacağız seni de !

Denayer gibi artik Lizbon'da bir aslan var diye avuturuz kendimizi.

Dunyada bir tek Gedson Fernandes mi var. Goren de sanki bu elaman bir Alex, bir Hagi diyecek. Bu kadar para bayilmaya ne gerek var.Haddimiz bilelim.Sirf bu gibi yuksek transferler ile kulubu batirdilar.Ayrica bu eleman kac asist, kac gol atti. Bu kadar abartmaya , kendimiz dusurmeye ne gerek var.Fenerbahce Pelkasi 2 milyon Eurodan az fiyata aldi.Katkisi ortada.Baska oyuncularin pesine duselim.

Dunyada bir tek Gedson Fernandes mi var. Goren de sanki bu elaman bir Alex, bir Hagi diyecek. Bu kadar para bayilmaya ne gerek var.Haddimiz bilelim.Sirf bu gibi yuksek transferler ile kulubu batirdilar.Ayrica bu eleman kac asist, kac gol atti. Bu kadar abartmaya , kendimiz dusurmeye ne gerek var.Fenerbahce Pelkasi 2 milyon Eurodan az fiyata aldi.Katkisi ortada.Baska oyuncularin pesine duselim.
Her oyuncuyu gol ya da asist için almıyoruz ki, Gedson bizim gibi çok oyuncu ile hücuma çıkıp da atak bitiremeyen takımlar için muhteşem bir futbolcu. Doğru anda doğru yerde o presi yapar, rakibin hızlı çıkmasını engeller, yeri gelir sahipsiz topları toplar. Yeri gelirse de Babel'e yaptığı gibi üst seviye asist yapar. Biz adamı rakip kaleye yakın oynatmadık diye bu onun gol, asist becerisi olmadığı anlamına gelmiyor.

Kulübü batıran Gedson gibi adamlara verdiğimiz, vereceğimiz bonservislerin olduğunu sanmıyorum. Zaten Gedson tarzında, yaşında, pasaportunda tek bir futbolcuya yüksek bonservis ödedik galiba, o da Bruma ve zarar ettirmeden gitti. Bizi batıran, yaşını almış adamlara verdiğimiz geri dönüşü olmayan milyonlar. Feghouli'ye verdiğimiz, Falcao'ya verdiğimiz, Babel'e verdiğimiz uçuk maaşlar. Belhanda'ya verdiğimiz bonservisler. Katılıyorum 15 milyon oldukça yüksek ama kağıt üstünde de bunun fazlasını kazandıracak profilde bir futbolcu. Tüm transfer dönemi tek bir futbolcuya odaklanıp geçirmeyi doğru bulmuyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. Sadece Gedson gibi adamlar kulübe uzun vadede kazanç olarak döner, kulübü batıracak hamleler olmadığını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt