- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
Artik son defa.. GELECEKArtik 8.9 ine kadar her gün yazacagim, kendime totem yaptim
GELECEK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artik son defa.. GELECEKArtik 8.9 ine kadar her gün yazacagim, kendime totem yaptim
GELECEK
+ onyekuruBu kadar nöbeti tutulan Sneijder ve Falcao vardı. Bu gelmedi![]()
Sen mi getiriyon transferleriBi seni getiremedim.. affet![]()
Totemlerle Topiclerle oluyordu… serefsiz Costa serefsiz luisaoSen mi getiriyon transferleri
Mıhı hakkettin o zmn senin yüzünden gelmedi adamTotemlerle Topiclerle oluyordu… serefsiz Costa serefsiz luisao
Mıhı hakkettin o zmn senin yüzünden gelmedi adam
Her oyuncuyu gol ya da asist için almıyoruz ki, Gedson bizim gibi çok oyuncu ile hücuma çıkıp da atak bitiremeyen takımlar için muhteşem bir futbolcu. Doğru anda doğru yerde o presi yapar, rakibin hızlı çıkmasını engeller, yeri gelir sahipsiz topları toplar. Yeri gelirse de Babel'e yaptığı gibi üst seviye asist yapar. Biz adamı rakip kaleye yakın oynatmadık diye bu onun gol, asist becerisi olmadığı anlamına gelmiyor.Dunyada bir tek Gedson Fernandes mi var. Goren de sanki bu elaman bir Alex, bir Hagi diyecek. Bu kadar para bayilmaya ne gerek var.Haddimiz bilelim.Sirf bu gibi yuksek transferler ile kulubu batirdilar.Ayrica bu eleman kac asist, kac gol atti. Bu kadar abartmaya , kendimiz dusurmeye ne gerek var.Fenerbahce Pelkasi 2 milyon Eurodan az fiyata aldi.Katkisi ortada.Baska oyuncularin pesine duselim.