Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2023 Haziran sözleşme bitiş tarihi.Sezon sonunda sözlesmesi sona eriyor
Ya devre arasinda verirler ya da sezon sonunda bedavaya aliriz
Mozartgillere kaptırdık seni hastoper deneyimisisisiisisis from twittir scoutu hesabimdan
Gedson fernandes tm profili -> oyndığı maçlar-> gs hatayspor maçı -> aha stoper oynamış ben hemen bunu yazimstoper deneyimisisisiisisis from twittir scoutu hesabimdan
Bana gelen bilgiye göre @Mustafa Alp Demirci kimliğinin türlü kişiler tarafından çalınmasından hoşnut değilmiş ve farklı bir kimlikle forumdan ayrılıp antuya transfer olacakmış duyum değil bilgiMozartgillere kaptırdık seni ha
kendisinin ilgisini cekmeye calistim ama iplemediMozartgillere kaptırdık seni ha
Bırak Allah'ından bulsunkendisinin ilgisini cekmeye calistim ama iplemedi
2023 Haziran sözleşme bitiş tarihi.
O mactan sonrada cosmustu amaStoper deneyimi dedikleri de geçen sezon bizim Hatay maçı herhalde.
O mactan sonrada cosmustu ama
Cica'yı ekonomik kullanmak adına Gedson transferi çok önemli.Gedson ve Berkan ortasahasi yaparsak cift forvet rahat oynariz gerekirse Cicayi yedek cikar bazi maclara
Yoo ugurlu geldi diyelimNe yani hoca cocugu stopere atti diye ondan sonra costu mu bunu mu ima ediyorsun. Yoksa ne alaka.
Çocuk muhtemelen hayatının şokunu geçirmiştir tahtada ismini stoper olarak görünce.Yoo ugurlu geldi diyelim![]()
bana morutanın keremden daha fazla katkı verdigini kanıtla bakalımgedson yetmez , kanatlara da iki adam lazim; kerem ,baris ,emre ,ogulcan, toplasan bunlari iki tane adam gibi kanat yapmiyor . bu cocuklar anca yedek olurlar .
2023'te bitiyo sözleşmesi.Sezon sonunda sözlesmesi sona eriyor
Ya devre arasinda verirler ya da sezon sonunda bedavaya aliriz