Hayirli olsun. Bence sampiyonluk gitti ama lig ikinciligi ve AL icin onemli.
AL icin 3 oyuncu alabiliyorsak 1 tane de topla iliskisi iyi forvet almaliyiz.
Geri kalan transfer de Berkan'a bagli.

Renktaş artık iyi bir 6 no alalım. O yüzden devre arası almak yerine sezon sonuna bırakmak daha iyi bence. Devre arası kanat alırlarsa seneye 1 forvet 1 6 no yeter. İkisi de iyisinden olmalı.
6 no ve santrafora artık ortalama adam bence de alınmamalı. aldın mı o bölgede artık formanın o futbolculara ait olduğunu herkes bilecek. devre arası mı olur sezon sonu mu artık bilmiyorum

İsim çok bilmiyorum ama getirebileceğimiz en iyi isme parayı gömme taraftarıyım. Marcao ve Berkan'ı satıp bu bölgeye harcayalım. İyi 6 olmadan sistemi oturtamıyoruz. Takımda tutalım devrini geçmek lazım artık. Forvet içinde Mostafa ve Diagne'den çıkıp onlardan gelen parayla yerine 1 tane iyi forvet, yedek Halil yapalım. 3. forvete en kötü Eren koyarız.

okay yeterli olur mu şüpheliyim,bi yandan da yabancı sınırı elimizi bağlıyor. bana kalırsa bizim ilk 11 mizde herzaman 6 numara ve santrafor bölgeleri takımın en kaliteli oyuncuları olmalı. çok kilit pozisyonlar
Beklenti yüksek olacağı için çok emin olduğumu ben de söyleyemem doğrusu. Ancak Okay' a forumda şimdilerde biraz 'underrated' davranıldığı da bir gerçek. 3 yıl önce 6 milyon bonservisle La Ligaya transfer olduğunda, 'keşke imkan olsa da biz alabilseydik' demeyen yok gibiydi; Fernando' nun bariz gerilediği filan konuşulurken. Geçen sezonki WBA performansı gayet iyiydi. Oyuncuları Euro 2020 performanslarına göre değerlendirecek olursak, istisnasız alayına çöp muamelesi yapmamız gerekir; hangisi vasatı yakalayabildi ki?..

okay yeterli olur mu şüpheliyim,bi yandan da yabancı sınırı elimizi bağlıyor. bana kalırsa bizim ilk 11 mizde herzaman 6 numara ve santrafor bölgeleri takımın en kaliteli oyuncuları olmalı. çok kilit pozisyonlar

Taylan gibi topa bomba muamelesi yapmayan bir 6 numaramız olsun yeter

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabanci siniri olmasa yedekleride yabancilarla doldurabilsek yedek oyuncu kalitemizde artardi.

Geri
Üst Alt