Benim çıkan bu haberlerden anladığım başkan son onay için bu akşamki yönetim kurulu toplantısını bekliyor orada maliyetler ve başka şeyler konuşulup son kararlar verilecek ve onay öyle verilecek. Dinç Ahmet Bulut'a transferin durumunu soruyor o da daha onay gelmedi vaz geçtiler herhalde diye kendi yorumunu yapıyor. Bu akşam belli olur. Gedson anlaşılmışken alınmalı bir zahmet bu yönetimin taraftara 6 no+ Gedson+ Kaleci+ Mohamed'in durumuna göre forvet borcu var. Kaynağı bir şekilde bulmak zorundalar.

Nötr kalıyorum bu muhabbette. 1.5+8.5 olacaksa olumsuzum, daha ucuzsa olabilir. Pek de ikna olduğum bir adam değil ne yalan söyleyeyim. Herkes istiyor diye alınacaksa Gedson alınabilir diyordum.

Acil ve cok acil 6 numara, 8 numara ve 10 numara transferleri gerekiyor. Orta sahayi komple degistirmemiz lazim

Gereksiz yere fırtına koparılıyor burada, 2 -3 tane sosyal medya müptezelinin yazdîkları ile. Biraz sabırlı olun, doğru işler yapabilirlerse ne ala. Yoksa defolup gidecekler zaten.

Gedson'a 8 felan vermeyin, değeri neyse onu verin.Nelson'a 7,Cikaldu'a 6,5, Morutan'a bonuslarla 5,5, Onyekuru yerine Barış Alper'e 1.8 milyon euro

Gedson'a 8 felan vermeyin, değeri neyse onu verin.Nelson'a 7,Cikaldu'a 6,5, Morutan'a bonuslarla 5,5, Onyekuru yerine Barış Alper'e 1.8 milyon euro

Site kasıyor galiba, Gedson'un gerçek değeri diğerleri yanında bedava diyecektim!8'e vereceklerine de inanmıyorum zaten.Bu rakamları duyan kuş kardeşler de çoktan Bulut'u aramislardir.

Ulan şu foruma ne zaman girsem küfür dağarcığıma yeni küfürler katıyorum. Siz hayırdır Galatasaray düşmanı filan mısınız? Ajan mısınız? Siz ne ayaksınız? Yapamıyorsanız faktırıp gideceksiniz kardeşim. Koskoca takımla ve bizim aklımızla oynamayın. Başkansız ve yönetimsiz olsak daha iyi yönetilirdik.

Kim lan bu birileri isim verin ya da kolpasyon yapmayın zaten sabrımız taştı

Gercek degeri neye gore ?
Bu adamin formda hali 20 den asagi gitmez. Bizim kazma ndiaye bile 13-15 lere gitmisti adaya.
Ben daha cok renato sanches e benzetiyorum futbol stili olarak. Max potansiyeli esdeger olabilir. Eger formda hali fransadan portekizden transfer edilecekse o rakam 30-40 dan asagi olmaz. TR den olursa max 20-25 araligi olur.
Zaten formda-mutlu olsa bizimle isi olmazdi bu arkadasin. Kapiniza kadar gelip yatiyorken verilecek fazla 1 milyonun hesabi yapilmamali.
Bu adamin feg gibi sozlesme yapip yatis pozisyonuna gececegini de hic ummuyorum..

Geri
Üst Alt