Maç eksiği bariz ortada 60 dakikada bitiyor. İkili mücadelelerde hep yerlerde. 3 - 4 maça ancak hazır olacak gibi. Ama beklentim yüksek takımda 2 metreye düzgün pas verebilen adam yok çünkü. Şu Efecan'ın oynadığı kadar istikrarlı oynayabilen bir adam bile yok takımda.

Adam daha ilk maçına çıktı yav yavaş... (önceki maçı saymıyorum zeminden dolayı)

İlk maçı sezonun en zor maçıydı belki de. Takım olarak kötüydük zaten.

Bi salın şu adamı 3-5 maç oynasın biraz alışsın ondan sonra değerlendirelim. Hazır olmadığı da belli üstelik.

Biraz mantıklı yorumlar yapalım arkadaşlar...

İyidir
Kapanmadığımız oyunlarda daha iyi olacaktır
O ceza sahasına kestiği top güzeldi

Zamana ihtiyacı var. Bu maç bana göre çok doğru oynadık ama bu oyun Gedson'a göre değil.

60 dakika Japon kale oynadığımız için o kadarını görebildik. İlk yarıda ofsayt da olsa Onye'ye attığı top da güzeldi. Erzurum maçından itibaren gerçek değerlendirmemizi yapabiliriz.
bu adamın gücü yok pekmez yedirilmeli

Bence gayet iyiydi. 180 paslık Galatasaray'da oyundaydı.

Adamda kondisyon maç eksiği olduğunu unuttu hoca...

Dakka 60 da bitmişti zaten..

Ben beğeniyorum kumaşı çok iyi

Enerjik olmasına çok seviniyorum bu adam zaten benficada star adayı olarak çıkmış totenham bir ışık görüp kiralamış yetenek olarak belli noktanın üstünde olduğu belli zaten.. Şok presleri zaman zaman çok iyi yapıyor bacak boyu uzun olduğu için rakip topu alacağını anlayamiyor bile..bu cok degerli bence kılınç ne kadar yapsa da bu presi fiziksel dezavantajı nedeniyle anı top calamiyor

Umarım sakatlığı ciddi değildir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt