Gedsonluk bir olay yok. Kumasi gayet kaliteli. Ilk 11´de oynamasi hatali su an icin. Aslinda tam bir hamle oyuncusu olabilir su an. Zaten kiralik. Geldiginden beri ya kötü kadro tercihleri, yada bozuk zeminlerde oynuyor. Öyle cok mücadeleci bir yapisi da yok. Hizi ile, atletizmi ile iyi basabiliyor, birden güzel calimlar atabilme kabiliyeti ve iyi bitiriciligi var.
Su an icin ise mental olarak da, fizik olarak da takimi ilk 11 oynayip ileri tasiyacak seviyede degil.

Gedsonluk bir olay yok. Kumasi gayet kaliteli. Ilk 11´de oynamasi hatali su an icin. Aslinda tam bir hamle oyuncusu olabilir su an. Zaten kiralik. Geldiginden beri ya kötü kadro tercihleri, yada bozuk zeminlerde oynuyor. Öyle cok mücadeleci bir yapisi da yok. Hizi ile, atletizmi ile iyi basabiliyor, birden güzel calimlar atabilme kabiliyeti ve iyi bitiriciligi var.
Su an icin ise mental olarak da, fizik olarak da takimi ilk 11 oynayip ileri tasiyacak seviyede degil.
Aynen, son 30 dakika filan girebilir. Zaten pili cabuk bitiyor.

Hocanın koşu kapasitesi yüksek diye ısrarla oynattığını düşünüyorum çünkü her maç 2 tane dede ile sahaya çıkıyoruz bu açığı kapatmak için ısrar ettiğini düşünüyorum çünkü başka mantıklı bir açıklaması yok adam topçudan gayrı her şeye benziyor. Kaç maç oldu bir ara top at ne bileyim bir takımı hızlı atağa kaldır, ters top at, gol at bir şey yap bomboş adam.

tipki lemina gibi oynuyor.

ona da çok klas ama bir türlü patlayamadı diyorduk sonra defoldu gitti

Biz bu arkadaşı sürekli oynatma sözü vermişiz millete oyuncu yetiştiriyoruz valla

bunun iyi oynadıgını oynayacagını dusunenı engelleyın

Son iki maçtır ilk 15 dk.'da acaba mı diyorum ama sonrasında ağzıma kürekle vuruyor. Sanırım 15dk'lık performansı var. 70 den sonra girip bi ihtimal dinamizim katabilir. Başka da bişey yapamaz

Hadi kendine gel artık Taylan ve Gedson ikilisi oturursa bu takım şampiyon olur.

Geri
Üst Alt