Abdurrahim Albayrak: Gedson bu hafta takıma katılacak

Bizim orta saha gercekten yetersiz. Ben bugunku macta yine bunu iyi anladim. Rakip kotu olunca cok belli etmiyor diyen olabilir ama oyun olarak , sertlik olarak cok pasif bir orta sahamiz var. Umarim birazda olsa Gedson orta sahamizi toparlar. Sezon sonu da Melo tarzi sert ama teknik kapasitesi de iyi olan bir orta saha alinmali bu takima.

Bizim orta saha gercekten yetersiz. Ben bugunku macta yine bunu iyi anladim. Rakip kotu olunca cok belli etmiyor diyen olabilir ama oyun olarak , sertlik olarak cok pasif bir orta sahamiz var. Umarim birazda olsa Gedson orta sahamizi toparlar. Sezon sonu da Melo tarzi sert ama teknik kapasitesi de iyi olan bir orta saha alinmali bu takima.
Daha dogrusu o pasli oyunu oynamadigimizda sikinti var.belhanda da yoktu ilkyari.arda kötüydü.emre sagda yapamadı.feghouli de olmayinca sikinti büyüdü.pasli oyunla domine ederken de feghouli ve ogulcan vardi.arda formdaydi.

gedson tutmazsa ayvayı yedik abi taylan kaç maç daha dayanabilir

Daha dogrusu o pasli oyunu oynamadigimizda sikinti var.belhanda da yoktu ilkyari.arda kötüydü.emre sagda yapamadı.feghouli de olmayinca sikinti büyüdü.pasli oyunla domine ederken de feghouli ve ogulcan vardi.arda formdaydi.
Tempo da yok. Bizim orta saha oyuncularimiz cok yan pas yapip duruyor, ileri oynayacaklari yerde topu yavaslatip geri oynuyorlar. Topla gidebilen biri yok. Emre Kilinc mesela hayalet gibi, macta oldugunu bile anlamadim. Gedson umarim tempo katar orta sahamiza, hem topla gidebilen bir oyuncu bu da iyi olur bizim icin.

Abdurrahim Albayrak: "Gedson Fernandes’in karantina süreci yok. Testleri temiz çıktı. Yarın takıma katılacak."

Tempo da yok. Bizim orta saha oyuncularimiz cok yan pas yapip duruyor, ileri oynayacaklari yerde topu yavaslatip geri oynuyorlar. Topla gidebilen biri yok. Emre Kilinc mesela hayalet gibi, macta oldugunu bile anlamadim. Gedson umarim tempo katar orta sahamiza, hem topla gidebilen bir oyuncu bu da iyi olur bizim icin.
Emre ya sol ön ya da ortasahanın önünde oynar gibi abi,boyle cocuga da,bize de yazik oluyor.tempolu oyun icin sarachhi ve onyekuruya,yedlin,fernandes ve kerem eklenmeli

Emre ya sol ön ya da ortasahanın önünde oynar gibi abi,boyle cocuga da,bize de yazik olur.
Ben hala emin degilim onun kapasitesinden. Sanki buyuk takim oyuncusu degil gibi, daha Sivas'ta oynarken bunu demistim zaten forumda. Oyle her anadolu topcusu buyuk takimda yapamaz. Yinede sezon sonuna kadar bekleyecem ama suanki goruntu onun yerine daha iyi biri alinabilirse sezon sonu kesinlikle dusunulmeli. Yeri garanti degil.

Ben hala emin degilim onun kapasitesinden. Sanki buyuk takim oyuncusu degil gibi, daha Sivas'ta oynarken bunu demistim zaten forumda. Oyle her anadolu topcusu buyuk takimda yapamaz. Yinede sezon sonuna kadar bekleyecem ama suan ki goruntu yerine daha iyi alinabilirse sezon sonu kesinlikle dusunulmeli. Yeri garanti degil.
O da forma girecek elbet

Rui costa kolaylik saglamis ft dedi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ortadan delemiyoruz rakibi genelde , buna çare olması kuvvetle muhtemel. Belhanda olmayınca hiç yapamıyoruz zaten de ona da güven olmuyor malesef. Gedson çözer.

Fatih Terim: “Gedson transferi için Rui Costa’ya teşekkür ederim.” Bazen para herşey değildir..

Karantina süresi bitmiş. Adam orada da karantinadaymış sanırım. Yine de prosedür ne diyor ona bakmak lazım.
Orada karantinada olmasıyla burada girmemesi alakasız.

Uçakın kalkış yeri farklı olmalı girmemesi için.

EtP6yXcXEAAJe59

Orada karantinada olmasıyla burada girmemesi alakasız.

Uçakın kalkış yeri farklı olmalı girmemesi için.
Dediğim gibi prosedüre bakmak gerekiyor. Sağlık bakanlığı ve Ulaştırma bakanlığı genelgesine göre Ingiltere'den gelenlere mecburi karantina uygulanıyor. Pozitif yada Negatif olması bir şey ifade etmiyor.

Geri
Üst Alt