Nesini anlamıyosunuz adam zaten karantinadaydı oradan özel ambulans uçakla gelip direk hastaneye gitti testlerinin ikisindede negatif çıktı. sizin mantığınıza göre hiç bir oyuncumuz sahaya çıkmasın o zaman hepsi koronavürüs olabilir sonuçta böyle bir mantık yok.
Asıl sen anlamıyorsun sağlık Bakanlığı'nın açıklaması ingiltereden gelen herkese karantina uygulanacak.Orda herhangi bir ayrim ya da alt başlıktan bahsedilmemis.Hatta bizde yedlini onun için direk İngiltere'den getirmedik.Keza fenerde aynı şeyi yaptı.Bu bir prosedür,bakanlık bunun istisnası ni belirtmemis.Anladin mi?Bakanlik olur verdiyse ve Albayrak ta buna güvenerek açıklama yapıyorsa o başka.Aksi halde Gedson karantinaya girmek zorunda.

Asıl sen anlamıyorsun sağlık Bakanlığı'nın açıklaması ingiltereden gelen herkese karantina uygulanacak.Orda herhangi bir ayrim ya da alt başlıktan bahsedilmemis.Hatta bizde yedlini onun için direk İngiltere'den getirmedik.Keza fenerde aynı şeyi yaptı.Bu bir prosedür,bakanlık bunun istisnası ni belirtmemis.Anladin mi?Bakanlik olur verdiyse ve Albayrak ta buna güvenerek açıkla yapıyorsa o başka.Aksi halde Gedson karantinaya girmek zorunda.
Niye zorunda kardeşim adan 21 ocaktan beri karantinada zaten, özel ambulans uçakla gelmiş testleri negatif çıkmış bu adam nasıl taşıyıcı olabilir? Bu adam taşıyıcı olma ihtimali bizim şuanda sahada olan futbolculardan daha az adam 12 gündür kimseyle temas halinde değilki zaten

12 gündür karantinada olan adama sırf ingiltere'den geldi diye ekstra bi karantina daha uygulamanın mantığı yok.

adam zatan ambulans uçakla geldi, oradan hastaneye gitti. fener maçında kulübede olur.

@Aras Şimşek rtaş bir şeyler yazmıştı ama mesajlar silindiği için gitmiş galiba
@Hüsnü Ayabakan @Murat Ünsal

Aynen, maalesef gitti incelemem. Son oynadığı maçın tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. 90 dakika forma giydi. maç videonun 35. dakikasında başlıyor.

Maça mevki olarak sağ kanat başladı, zaman zaman ilk yarı ön tarafta serbest takıldı. İkinci yarı yine ön tarafta serbest başladı ardından da merkeze geçti, maçı da defansın önünde bitirdi. Kondisyon olarak iyi sinyaller vermedi. 75. dakikadan sonra eli belinde gezdi, basit oynadı, 5 dakika daha olsa maçı bitiremezdi gibi bir görüntüsü vardı. Belki ben çok abartıyorumdur bilmiyorum.

En çok gözüme batan şeylerden birisi de konsantrasyonu oldu; İlk yarının sonunda bir pozisyonda sağ taraftan içeri giriyordu, önünde de arkadaşı top sürüyor ama arkadaşı düştü ve top çarpıp ay üzerindeki Alli'ye gitti. Alli'de tek top Gedson'un koşu yoluna bıraktı, kaleciyle karşı karşıya kalacak. Ama bir baktık Gedson yok, durmuş yere düşen arkadaşının yanında bekliyor, faul verileceğini düşünüp pozisyonu bıraktı. Alli bayağı kızdı, bir şeyler söyledi. Benzer bir şekilde maçın sonlarında rakip hücuma çıktı, Gedson yay civarında rakibin yanında. Rakibi havadan gelen topu düzeltti ama düzeltirken Gedson elle oynama var diye elini kolunu kaldırdı yine pozisyonu bıraktı ve rakip şutun çekti. Böyle birkaç pozisyon daha oldu ufak ufak göze batmayan.

Çok yetenekli, bilekleri çok yumuşak, 5 golün 3 tanesinde pozisyonu hazırlayan isimlerdendi yanlış hatırlamıyorsam. Mou muhtemelen oyuncuyu nerede oynatacağına karar verememiş ve neden oynamadığını da anlayabiliyorum, Tottenham merkezinde oynayan oyuncular çok üst düzey ve formda, orada şans bulması çok zordu. Maç temposu kazanması gerektiğini düşünüyorum, belki o maça özeldir belki de zaten kiralık sözleşmesinin bozulacağının haberleri aylardır olduğu için moralsizdir, belki de rakibi ciddiye almadılar ve zeminin de etkisiyle düşük vites takıldı bilmiyorum ama geldiğinde hayal ettiğiniz, beklediğiniz uçuk kaçık performansı sergilemezse bunu mu aldık demeyin, bence harika bir modern 8 numara yetenekleri var.

Gençliğinden beri takip ediyordum. Tottenham bir basamak büyük geldi ona, arada bir merdiven takıma gitmesi gerekiyordu bence. Renato'da öyleydi mesela, şimdi küllerinden doğdu resmen. Gedson bizde buraya uyum sağlarsa çok iyi bir performans gösterecektir ama maç temposunu yakalaması gerekiyor.

Diğer yazı gitmeseydi güzeldi :asd:

Bu adamın Tottenham dönemini izleyen oldu mu fa cup falan zaten ligde çok çok az oynamış

Mourinho genel olarak rakibi geride karşılayıp kontraatakla hücum deneyen bir oyun oynatmaya çalıştığı için Gedson'a çok şans vermedi. Mou çöpünün istediği keskinlikte bir defans yeteneği yok çünkü Gedson'un. Şans bulduğu maçlarda da yine takıma bağlı olarak çok parlak işler yapamadı. Bizim gibi baskın oynayan bir takımda yeteneklerini çok daha iyi gösterecektir.

Bu sene maça çıkmadı demek yanlış olur eylülden bu yana 6 milli maçta(u21) forma giymiş 5ine ilk 11 başlamış

Kasım ayında 2 maç 90 dk 1 maçta 56 dk sahada kalıp çıkmış. 10 ocakta da Tottenhamla bi 90 dksı var bence kendisine iyi baktıysa 2 3 maç oynadıktan sonra hazır hale gelir

12 gündür karantinada olan adama sırf ingiltere'den geldi diye ekstra bi karantina daha uygulamanın mantığı yok.

adam zatan ambulans uçakla geldi, oradan hastaneye gitti. fener maçında kulübede olur.

Yanlış düşünüyorsun dostum.
Kişinin Covid geçirdiğine ve karantina da olup olmadığına bakmaksızın, İngiltere'den geldiyse karantinaya alınıyor.
Umarım Albayrak gerekli izinleri aldıktan sonra bu açıklamayı yapmıştır.

@Hüsnü Ayabakan @Murat Ünsal

Aynen, maalesef gitti incelemem. Son oynadığı maçın tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. 90 dakika forma giydi. maç videonun 35. dakikasında başlıyor.

Maça mevki olarak sağ kanat başladı, zaman zaman ilk yarı ön tarafta serbest takıldı. İkinci yarı yine ön tarafta serbest başladı ardından da merkeze geçti, maçı da defansın önünde bitirdi. Kondisyon olarak iyi sinyaller vermedi. 75. dakikadan sonra eli belinde gezdi, basit oynadı, 5 dakika daha olsa maçı bitiremezdi gibi bir görüntüsü vardı. Belki ben çok abartıyorumdur bilmiyorum.

En çok gözüme batan şeylerden birisi de konsantrasyonu oldu; İlk yarının sonunda bir pozisyonda sağ taraftan içeri giriyordu, önünde de arkadaşı top sürüyor ama arkadaşı düştü ve top çarpıp ay üzerindeki Alli'ye gitti. Alli'de tek top Gedson'un koşu yoluna bıraktı, kaleciyle karşı karşıya kalacak. Ama bir baktık Gedson yok, durmuş yere düşen arkadaşının yanında bekliyor, faul verileceğini düşünüp pozisyonu bıraktı. Alli bayağı kızdı, bir şeyler söyledi. Benzer bir şekilde maçın sonlarında rakip hücuma çıktı, Gedson yay civarında rakibin yanında. Rakibi havadan gelen topu düzeltti ama düzeltirken Gedson elle oynama var diye elini kolunu kaldırdı yine pozisyonu bıraktı ve rakip şutun çekti. Böyle birkaç pozisyon daha oldu ufak ufak göze batmayan.

Çok yetenekli, bilekleri çok yumuşak, 5 golün 3 tanesinde pozisyonu hazırlayan isimlerdendi yanlış hatırlamıyorsam. Mou muhtemelen oyuncuyu nerede oynatacağına karar verememiş ve neden oynamadığını da anlayabiliyorum, Tottenham merkezinde oynayan oyuncular çok üst düzey ve formda, orada şans bulması çok zordu. Maç temposu kazanması gerektiğini düşünüyorum, belki o maça özeldir belki de zaten kiralık sözleşmesinin bozulacağının haberleri aylardır olduğu için moralsizdir, belki de rakibi ciddiye almadılar ve zeminin de etkisiyle düşük vites takıldı bilmiyorum ama geldiğinde hayal ettiğiniz, beklediğiniz uçuk kaçık performansı sergilemezse bunu mu aldık demeyin, bence harika bir modern 8 numara yetenekleri var.

Gençliğinden beri takip ediyordum. Tottenham bir basamak büyük geldi ona, arada bir merdiven takıma gitmesi gerekiyordu bence. Renato'da öyleydi mesela, şimdi küllerinden doğdu resmen. Gedson bizde buraya uyum sağlarsa çok iyi bir performans gösterecektir ama maç temposunu yakalaması gerekiyor.

Diğer yazı gitmeseydi güzeldi :asd:

Kanka verdiğin linkte ayin filan çıkıyor hep.Maci analiz ediyorum ayağına misyonerlik faaliyetlerinde bulunmuyorsun değil mi?😁

Geri
Üst Alt