Gelmeden test oluyorlar bildiğim gelince de oluyorlar. Ona rağmen Mesut da karantinaya girdi şimdi Cenk de girmiş.

Yedlinle Osayi bu mevzu yüzünden İrlanda üzeri geldi yani normal bence.

Gedson zaten covid pozitif olduğu icin mantıksız geldi bana.. hasta olmayan birinin karantinası test negatif çıksa da normal zaten ona lafım yok mesut cenk girmeliydi virüs erken dönemde belli etmeyebilir kendini..
Ama bizim adam zaten olmuş negatif gelmesi demek hastaligi atlatmış yani covid riski 0 oluyor..
Muhtemelen bu özel durumla yurt dışından kimse gelmediği için özel bir prosedür koyulmamistir onlar da mevcut prosedüre göre karantinaya alırlar ..

Melihin dedigi doğru bencede hastalığı geçirmiş ve geçirmemiş birinin karantina süreci aynı değildir bugün test yapılırsa yarın negatif çıkarsa idmana çıkar herhalde

Melihin dedigi doğru bencede hastalığı geçirmiş ve geçirmemiş birinin karantina süreci aynı değildir yarınki bugün test yapılırsa yarın negatif çıkarsa idmana çıkar herhalde

Bence ilk 11 çıkardı bu hafta takımla çalışsaydı.

Üstad muhtemelen hocanın 3-5 haftadir orta sahadaki arayışını fark ettigin için böyle düşünüyorsun mantıksız da değil ..Fakat hoca genelde yeni topculari direk koymuyor üstelik gedson epl idmanı yese de oynadığı maç sayısı çok az kuru gibi takıma alışkın da değil..yedlin oynarsa şaşırmam ama belli maç temposu var linnesten de memnun olduğunu sanmıyorum.

Ulan ne saçma şey adam iyileşmiş işte ne karantinası

Mümkünse derbide 11 başlasın.. PL ve Ligue 1 gibi liglerin antreman temposu bizim ligin üstünde. Bakınız Onyekuru..

Gedson onyekuru tarzı hafif oyuncu form tutma filan uzun sürmez idmana çıkarsa eğer enazindan ilk 45 oynar
Yedlin zaten dün oynayacaktı hoca kendisi söyledi bence esas forvete kimle baslayacak

aslanlar gibi önce covidi yenmiş şimdi de feneri yenecektir.+++ Aslanlar hey kaplanlar hey canavar bunlar:Ç:Ç:Ç

Bir an once izlemek istiyorum ya en buyuk problemimiz orta saha tamam Onyekuru Mohamed Yedlin de heyecanlandiriyor ama bu adami cok izlemek istiyorum

Size anlatıyoruz anlatıyoruz anlamiyorsunuz.Arkadas bu bir prosedür ve orda geçirenler şu kadar gecirmeyenler bu kadar diye bir ayrım dan bahsedilmemiş.Dolayisiyla bu adam karantinaya girmek durumunda.Bunun tıbben mantığı olmayabilir.Amcak prosedür budur.Ya sağlık bakanlığı ek bir başlık getirecek yada bu adam karantina sürecine dahil olacak.Artik biraz anlayın yahu.

Çok bilgili bir abimize benziyorsun.

Ama kimse prosedüre uymayalım demiyor. Abdur dedi diye bir dayanağı vardır , ekstra bir uygulama vardır dedi insanlar ama yokmuş.

Neye tepki koyuyorsun anlayamadım.

Çok bilgili bir abimize benziyorsun.

Ama kimse prosedüre uymayalım demiyor. Abdur dedi diye bir dayanağı vardır , ekstra bir uygulama vardır dedi insanlar ama yokmuş.

Neye tepki koyuyorsun anlayamadım.
Abdürrahim'in bir halttan haberi yok. Kazandık ya hemen mikrofon başına koşmuş.

Geri
Üst Alt