Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.599
- 55.800
- 4.478
Süpermis. Umarim o +1 sözlesme de Opsiyon vardir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsedildiği kadar duygusalsa zaten yarım sezonda Fatih Terim'in sırtını sıvazlayıp Abdurrahim'in bir öpücüğüne bakar. Gerisini taraftar ile birlikte Gedson halleder1.5 sezon ise oyuncunun haberi vardır. O aidiyetle oynar zaten
Şu ffp bitsin belli olur o
Kargo neyin peşindesin
operasyon olayi güzel baslangicti. tham sözlesmesini feshettirdik, özel ucakla geldi, albayrak paso bekledi orda. Albayrak sadece florya ile ugrassa müthis adam.Bahsedildiği kadar duygusalsa zaten yarım sezonda Fatih Terim'in sırtını sıvazlayıp Abdurrahim'in bir öpücüğüne bakar. Gerisini taraftar ile birlikte Gedson halleder![]()
Bu Fenerbahçe taraftarı neden anlayamıyor ? Bu adam 21 Ocak'tan beri karantinada.Mesut da İngiltere'de karantinadaydı diyorlar değildi, karantinada olan adam nasıl stadyuma gitsin veda edip çekimler yapsın.Mesut buraya geldikten sonra,devletin açıkladığı 7 gün karantina süresini tamamlayıp antrenmanlara çıktı.Gedson için böyle bi durum yok,açıklandığı gibi 21 Ocak’tan beri karantinadaydı.
ya pek bir şey yok izledim ben. avelin biri bunun hikayesini bulmuş, küçük emrah anlatıyor sandım bir ara
Vasfi'nin attığı linkten başka bi şey çıkmazdıya pek bir şey yok izledim ben. avelin biri bunun hikayesini bulmuş, küçük emrah anlatıyor sandım bir ara
Aynen öyle, Florya ile ilgilensin. Oyunculara destek olsun yeter. Seviyor da futbolcular ilginç bir şekilde. Umudum var Gedson'danoperasyon olayi güzel baslangicti. tham sözlesmesini feshettirdik, özel ucakla geldi, albayrak paso bekledi orda. Albayrak sadece florya ile ugrassa müthis adam.
Mert felan zaten var
Vasfi'nin attığı linkten başka bi şey çıkmazdı![]()
Çok doğru ayırt edemez![]()
Ulvi yerine vasfi de oluyor
dolar mı vereceksin ?SMOD olma zamanım gelmiş.
Bu Fenerbahçe taraftarı neden anlayamıyor ? Bu adam 21 Ocak'tan beri karantinada.Mesut da İngiltere'de karantinadaydı diyorlar değildi, karantinada olan adam nasıl stadyuma gitsin veda edip çekimler yapsın.Mesut buraya geldikten sonra,devletin açıkladığı 7 gün karantina süresini tamamlayıp antrenmanlara çıktı.Gedson için böyle bi durum yok,açıklandığı gibi 21 Ocak’tan beri karantinadaydı.