Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.863
- 94.920
- 4.978
zülfoağaKaynak nedir renkdaş ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zülfoağaKaynak nedir renkdaş ?
Problem için paylaşmadım. Hastahane sonucu negatif olursa yemeğe gidebilir,o yüzden yazdım.İkiside antikorlu. Dünya üzerinde virüs bulaş ihtimalinin olmadığı nadir yemeklerden biri gerçekleşmiş. Nedir problem?
twitter'da yazılıyordu.Kaynak nedir renkdaş ?
Ve onun oturduğu uzvu o zamanzülfoağa
Sabah - Mehmet Özcan haberi.twitter'da yazılıyordu.
Eyvallah üstad.Sabah - Mehmet Özcan haberi.
Problem için paylaşmadım. Hastahane sonucu negatif olursa yemeğe gidebilir,o yüzden yazdım.
Ben de yarınki teste göre karar verileceğini yazan twit gördüm , Asporda dendi diyorlar.twitter'da yazılıyordu.
Ben de bana geldi gibi anladım. Sorun yok üstad.Senin için dememiştim Yiğit, şimdi okudum sanki sana tepki göstermişim gibi olmuş. A sporda 2 dingil için söyledim. Volkan ve Emre kaplan için. Bu olayı kurcalayıp duruyorlar, absürd konuşmalarıda var.
Ft kamp'a sokarsa kimse bilemezBen de yarınki teste göre karar verileceğini yazan twit gördüm , Asporda dendi diyorlar.
Yarın öğleden sonra mı acaba antrenman ?
Ben de bana geldi gibi anladım. Sorun yok üstad.![]()
Onun yerine Costa'yı getirelim kanka sportif direktör olarak.
La bu monaco mal, alıyor alıyor oynatmayıp, ucuza yolluyor![]()
Florentino - Oyuncu profili 25/26
Florentino, 25, Portekiz ➤ SL Benfica, 2018'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 19 Ağu 1999, Lobito, Angolawww.transfermarkt.com.tr
Estf üstad özüre falan ne gerek varÖzür dilerim yanlış anlaşılma için, forumdakilere asla o üslupta konuşmam![]()
kiralıktı yawLa bu monaco mal, alıyor alıyor oynatmayıp, ucuza yolluyor
Allahin hakki 3 tur ha3. test sonucu belirleyecek.
ffp bitimi kiralık istemez hoca artık.kiralıktı yaw
7 maça çıkarmışlar.
ffp bitimi kiralık istemez hoca artık.
bunun parlamamış halindekilere yönelecektir
Falcao 5m 1 sene daha var ama Belhanda,Linnes gibi yüksek alanlar gidiyoreldeki yüksek maaşlı gereksizlerinden kurtulmamız lzm bir şekilde. yoksa çok zorlanırız
gelecek yönetimi de merak ediyorum ben. umarım düzgün bir yönetim gelir, veya düzgün bir ekiple cengo tekrar seçilir
Üstad, sana hiç soyadı şakası yapıldı mı ?Allahin hakki 3 tur ha