Opsiyon olmaz rengo.

Gedsonu talisca transferi gibi düşünün.

yarım dönem oynar euroya gidebilirse ztn bonservisini katlar.

keyfini çıkarmaya bakın bu çocuğun. oynar, devamlılık sağlarsa çok güzel günlerimiz olur. sonunda daha az üzülmek için bonservis hayalleri kurmayalım
Wger 1 sene kira opsiyonu varsa 20-25 Satin alma olabilir . O 1 sene de cosarsa belki 30 veren olur. Cekeriz satariz

Haxball da portekizli bir dostuma Gedson'u sordum ve kelime kelimesine cevabının tercumesini ekliyorum:

OHA LAN, Gedson size mi geldi? Kendisi buyuk yetenek. Torinoya gidecek diye biliyordum.

Disclaimer: oha lan kısmı OMFG, u serious? ten cevirilmistir.
Bu zamana kadar duymamışsa futbolla pek ilgilenmiyodur yav :D

Opsiyon +1 yıl olayı bence yalan. Öyle bir şey olsa yazardık N'zonzi'deki gibi. FFP'yi etkileyecek bir durum yok ki zorunlu opsiyon değil sonuçta.

Bu adamı buraya bu yaşta 4 aylıkta getirmek büyük başarı. Avrupa Şampiyonasında kadroda olmak isteyecektir.

Çok iyi oynarsa mutlaka seçilecek. Bu durumda iyi bir turnuva geçirirse şimdiden by by diyelim.

Bizim açımızdan en iyi senaryo bence iyi oynasın şampiyon olalım ve yazın turnuva kadrosuna girsin.

Fakat hep yedek kalsın max. 5-10 dakika oynasın ve Portekiz gruplardan çıkamasın.

İşte o zaman belki 1 yıl daha kiralayabiliriz. Bu yazdığım dışında gelişen her senaryoda adam bizden bir adım daha uzaklaşır.

Opsiyon +1 yıl olayı bence yalan. Öyle bir şey olsa yazardık N'zonzi'deki gibi. FFP'yi etkileyecek bir durum yok ki zorunlu opsiyon değil sonuçta.

Bu adamı buraya bu yaşta 4 aylıkta getirmek büyük başarı. Avrupa Şampiyonasında kadroda olmak isteyecektir.

Çok iyi oynarsa mutlaka seçilecek. Bu durumda iyi bir turnuva geçirirse şimdiden by by diyelim.

Bizim açımızdan en iyi senaryo bence iyi oynasın şampiyon olalım ve yazın turnuva kadrosuna girsin.

Fakat hep yedek kalsın max. 5-10 dakika oynasın ve Portekiz gruplardan çıkamasın.

İşte o zaman belki 1 yıl daha kiralayabiliriz. Bu yazdığım dışında gelişen her senaryoda adam bizden bir adım daha uzaklaşır.
FFPyi etkiler açıkladığın sözleşme şimdiye yazar.

Kap konusunda da açıklamak zorunda değiliz.

FFPyi etkiler açıkladığın sözleşme şimdiye yazar.

Kap konusunda da açıklamak zorunda değiliz.

Benim bildiğim etkilemiyor. Hatta N'zonzi ilk yılı bedelsiz 2. yıl için + 500 bin euro kiralama opsiyonu vardı.

FFP'ye onu katmadan o yıl sıfıra sıfır yaptık. Öyle olsa ceza yerdik fazladan 500 bin euro koyduk diye.

Benim bildiğim etkilemiyor. Hatta N'zonzi ilk yılı bedelsiz 2. yıl için + 500 bin euro kiralama opsiyonu vardı.

FFP'ye onu katmadan o yıl sıfıra sıfır yaptık. Öyle olsa ceza yerdik fazladan 500 bin euro koyduk diye.
Ama anlaşma opsiyonluydu. Şu an 1.5 yıl açıklasan o para dahil edilir.

O yüzden opsiyon varsa da açıklamak zorunda değiliz dedim.

Bence mevzu Avrupa Şampiyonasıyla alakalı ya da koşula bağlı.

Doğrudur senin dediğin gibi olabilir. Fakat bence de olay Avrupa Şampiyonasına bakıyor.

Direkt gruplardan elenirlerse avantajımız olur 1 yıl daha.

Tabi önce bir iyi oynasın da aslan parçası bunlar sonraki planlar :)

luyindama'nın aynısı değil mi işte?

luyindama zorunlu opsiyon vardı. madem 1.5 yıl kiraladık yazarlardı diye düşünüyorum

Profesyonel futbolcu Christian Luyindama Nekadio ve kulübü S.A. Standard De Liege ile oyuncunun 2018-2019 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 3.000.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde oyuncunun satın alma opsiyonuna tek taraflı olarak sahiptir.

Futbolcuya ise 2018-2019 futbol sezonu için net 600.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir."

Kamuoyuna saygıyla duyrulur.

Doğrudur senin dediğin gibi olabilir. Fakat bence de olay Avrupa Şampiyonasına bakıyor.

Çok parlar ve teklif alırsa kalmaz. Çok iyi oynaması da işimize gelmez gibi o yüzden.

Zaten Portekiz'de ilk 11 oyuncusu degil normalde. Pek de sey olmaz orada yani.

Bence Benfica'nın belirli bir tarihe kadar satma hakkı var ve istedikleri parayı veren olursa satacaklar o tarihe kadar istedikleri teklifi almazlarsa bizim kiralama hakkımız olacak şekilde bir şart olabilir. Benfica teklifleri görmek isteyecektir çünkü.

En son gelmeden nasıl tutacağımızı düşündüğümüz adamlar Zonzi, Lemina filandı. Sahada görmeden peşin hükme gerek yok. Arkasında ah vah edecek kadar oynarsa zaten bizi şampiyon yapar, oynamazsa da yolu açık olsun. Yüksek potansiyelli kiralık oyuncunun en büyük getirisi budur, dezavantajlarına odaklanmayalım.

Hadi katıl artık şu takıma be adam. Şansımız eksik geçtiğimiz haftalarda çok zor geçmesi beklenen maçları kolay geçiyoruz. Şimdi eksiğimiz gediğimiz de kalmadı artık. Falcao bile takıma dönmüş. Gedson, Oğulcan, Emre Taşdemir ve Feghouli'nin dönmesi ile birlikte tam kadroyuz demektir. Zaten Omar'ı saymıyorum.

Geri
Üst Alt