- 23 Ocak 2019
- 22.172
- 28.650
- 2.183
@Alper Altun @Nurullah Fethi @Keramettin TANRIVERDİ Çocuk milli takımda doğru düzgün hiç şans bulmamış ki zaten kariyerinde. Neden Euro 2021 konusunda endişeleniyorsunuz. Portekiz milli takımının orta sahası şu an form olarak alev alev, değil 6 aylık bizde iyi bir performans 1 yıl da oynasa orada forma şansı bulabileceğini sanmıyorum. Geçmiş milli takım tecrübesi yok A takım seviyesinde. Gedson'un bizde iyi bir performans gösterse bile Euro 2021'e gideceğine inanmıyorum, gitse bile forma şansı bulacağını, orada piyasa yapacağını düşünmüyorum. Bu kadar formda bir orta saha grubunun içinde sakatlık falan olmazsa imkansız gibi bir şey. Muhtemelen hocaları şimdiden, Renato'nun da iyi performansıyla nasıl bir kurgu oluşturacağını, kimi yedek oturtacağını falan düşünmeye başlamıştır. Bu kadar tecrübesiz bir isme şans vereceğini sanmıyorum.Ama anlaşma opsiyonluydu. Şu an 1.5 yıl açıklasan o para dahil edilir.
O yüzden opsiyon varsa da açıklamak zorunda değiliz dedim.
Bence mevzu Avrupa Şampiyonasıyla alakalı ya da koşula bağlı.
Bence anlaşma şartları şampiyonlukla falan alakalı. Opsiyon hakkı bizdedir muhtemelen, biz duruma göre istersek uzatabilir ya da en kötü ihtimal dediğiniz gibi Benfica'nın satma hakkı vardır, ona göre bir hamle yapacağızdır.
Açıklanmama sebebi de 1,5 sezonluk maliyetini bu döneme yedirmemek olabilir. Belki farklı bir prosedürü vardır, belki de sözlü bir anlaşma vardır. Benfica gizlemeye yanaşmamıştır, belki de sadece Fatih Terim ile Rui Costa sözleşmiştir. Gelsin oynasın da burada, şampiyonluğu getirsin. Sonrası düşünülür. Zaten 1.5 yıllık bir anlaşmaysa eğer Benfica tarafıyla olan sözleşmesinin son yılına girmiş olacak bizimle olan sözleşmesi bittiğinde. Buraya bağlanırsa, iyi performans gösterir, karşılıklı uyum ve sevgi oluşursa Henry'de olduğu gibi yarım sezon ya da bir sezon bekleyip zorlayabiliriz kadromuza katmak için. Gedson çok yetenekli ama eksikleri olan ve şu an için gözden düşmüş durumda. O parlayan, yükselen bir yıldız adayı çocuktan çıkış arayan, kendisini kanıtlaması gereken genç bir yeteneğe dönüştü. Bu bizim için önemli, bu şekilde fark yaratmaya çalışacak, %100'ünü vermeye çalışacaktır.
Son düzenleme: