Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Kadroda olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimin dediğine bağlı , kolpaci mi , değil mi?Yarın idmanda olacak diyorlar doğru mu acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Umut uzun uzun Umutlar beğenmişken bu renktaşımızın da beğenmesini isterdimBaskan olumlu konustu. Umutlandim![]()
Florentino da kiralik monacoda. Costa yapsin bi guzellik 1 yil da onu kiralayalim gedsona beraber.
Kesin alkış atar@Umut Gül BEĞENMEMİŞ
Kesin alkış atar![]()
hoca gerekli özgürlüğü verir ve bayağı parlar bu çocuk.
ayrılırken çok üzülürüz muhtemelen.
Falcao +1 değil mi yani istersek fesh ederiz diye düşünüyorum?Falcao 5m 1 sene daha var ama Belhanda,Linnes gibi yüksek alanlar gidiyor
Opsiyonlu degil. 3 yillik imza atmisti.Falcao +1 değil mi yani istersek fesh ederiz diye düşünüyorum?
Evet baktım şimdi öyleymiş. Seneye ya futbolu bırakır ya gider bu. Eğer sakatlığını tamamen atlatıp gelmisse bu defa belki birşeyler olur ama Mohammed tutarsa yedeği Falcao olur. Oda nasıl bir lux geçen sene deseler Falcao Mohammed in yedeği olcak diye gülerdik ironikOpsiyonlu degil. 3 yillik imza atmisti.
Sen kimsin lanEvet baktım şimdi öyleymiş. Seneye ya futbolu bırakır ya gider bu. Eğer sakatlığını tamamen atlatıp gelmisse bu defa belki birşeyler olur ama Mohammed tutarsa yedeği Falcao olur. Oda nasıl bir lux geçen sene deseler Falcao Mohammed in yedeği olcak diye gülerdik ironik
Gsc partisinin vekiliSen kimsin lan
Bir Galatasaray aşığıSen kimsin lan