Alper daha ofansif bir topcuydu o mevkide de oynar ama gedson daha geride de oynayabilir mesela gedson 8ken diger 8 arda da olabilir cok sorun olmaz ama alper oradayken yanina yine daha defansif biri lazim. Dikine gitme acisindan alper son zamanlardaki en iyi yeteneklerden biriydi bitirdi kendini orasi dogru.
Ya sen 10 yaşındaydın Alper çıktığında, ne anlatıyon.

Potuk ofansif falan değildi tam 8 numara oynuyordu ilk dönemlerinde.

Nedense beklentim yok. Son dönemde çok beklenti ile aldığımız her adam beklentiyi karşılayamadı. Beklentimiz olmayanlar ise performans verdi. İnş katkı verir.

antremana çıktı mı yüzünü bir göremedik yav

Kafamda çok soru işareti var. Şu an sadece "Neden geldim İstanbul'a..." yüz ifadesiyle gezmemesini dilediğim bir arkadaşımız olarak görünsün yeter. Bu wonder kidlerde malum hedefler aşırı yüksek olduğu için o hedeften uzaklaştıkça futbola da uzaklaşılıyor. En büyük çekincem o.

Orta saha transferi çok kritikti. Sağlam bir tanesi bizi şampiyon yapar gözüyle bakıyordum. İnşallah aradığımız kandır.

Ali Naci Küçük: "Gedson'un 1,5 yıllık kiralandığı açıklansaydı limit sorunu olacaktı. O yüzden şimdilik yarım sezonluk bir anlaşma yapıldığı ve bir yıl uzatma opsiyonu olduğu konuşuluyor. Benfica’ya 1,5 yıllık kiralama bedeli olarak 3,5 milyon avro verilecek."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Naci Küçük: "Gedson'un 1,5 yıllık kiralandığı açıklansaydı limit sorunu olacaktı. O yüzden şimdilik yarım sezonluk bir anlaşma yapıldığı ve bir yıl uzatma opsiyonu olduğu konuşuluyor. Benfica’ya 1,5 yıllık kiralama bedeli olarak 3,5 milyon avro verilecek."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3.5 milyon içine maaşı dahil deniyor.
Yarım sezon :650 maaş , 500 kira
1.5 sezon: 1.950maas ,1.5 kira= yaklaşık 3.5m

2 maçını izledikten sonra beklentim düştü kendisinden. Umarım yanıltır da kendini bulur burada.

Gelişmeler çok olumlu gidiyor GSC olarak adamı b.klamaya başlamışlar.

Heehh aynen devam beklenti düşsün sonra sezon sonu 1 yıl daha kalsın diye yalvarırlar.

Onyekuru'nun ilk sezonunun devre arasında yazılanlar geldi aklıma.

Çöp diyenler mi ararsın, Garry ve Bruma gibi 2. sınıf topçularla karşılaştıranlar, o başlıkta nasıl mesajlar var az biraz geri sarıp okusanız. Komedi :red:

Merkezde Mourinhonun tercih edeceği tipte bir oyuncu değil , zayıf kalıyor.

Oynadığı maçlarda da çoğunlukla kenarlarda oynamış.

Ama orası çok başka seviye , hazır olsun da izleyelim şuanlık çok büyük konuşmamak lazım.

Ama baya faydalı olacağını düşünüyorum.

"A Spor muhabiri Emre Kaplan'ın aktardığı son dakika bilgisine göre Galatasaray'da derbi öncesinde kamp yapılmayacak. Gedson Fernandes'in bugün antrenmana çıkması için engel bir durum yok. Gedson Fernandes'in derbi kadrosunda yer almasını bekliyoruz. İzolasyon süreci bugün tamamlandı."

Emre Kaplan dediyse kadroda bile olmaz :red:

Mourinho'nun sisteminde katkı verememesi olabilir bence sonuçta Kevin De Bruyne ve Salah gibi isimlerde Mourinho sisteminde katkı vermeyip gönderilmiş isimler. Potansiyeli belli bir oyuncu, sonuçta genç olmamış bir oyuncu ama özellik olarak Türkiye liginde iş yapacak özellikleri var hızı ve dribling ile ciddi katkı verecektir bence.

Geri
Üst Alt