1.84 boy var. Aslında korner kullanacak adamımız olsa iyi kafa vurabilir. Direkt boyla alakalı bir şey değil tabi de.
Kafa topunda zaten öyle aman aman bir katkısı yoktu benim izlediğim dönemlerde. Ama az önce tekrar canım çekti videolarına baktım da öldürücü korner kullanıyor. İstediği yere istediği şekilde gönderiyor topu.

Kafa topunda zaten öyle aman aman bir katkısı yoktu benim izlediğim dönemlerde. Ama az önce tekrar canım çekti videolarına baktım da öldürücü korner kullanıyor. İstediği yere istediği şekilde gönderiyor topu.
Bu adamı kafa topu için ceza sahasına yollamak yamyamların arasına insan atmaya benzer. Fiziken çok zayıf ama uzun pasları, kornerleri şahanedir. Umarım son 1 yılda bu noktada çok da geri gitmemiştir. Kupada 30-45 dk süre almasını bekliyorum.

147179833_334846977778667_3209300715530641519_n.jpg

ortadan yaran oyuncu lazimdi geldi. kagni gibi takimdan kurtuluyoruz yavas yavas. Seneye devami gelecek insallah

Statik oyundan kopmak için yapılan transferler önemliydi gedsonda topla dribling yapan bir oyuncu belkide en önemli özelliği,kadro içinde pas pas biryere kadar bazen topla katetmek gerekiyor bu açığı başta gedson olmak üzere giderebiliriz,daha çok ikili orta saha 8 rolünde ve sol iç oynuyo

Beklediğimiz gibi çıkar ve seneyede bizde kalırsa sol içte gedson,arkasına florentino gibi bir ön liberoyla sağ içede akıllı,forvet arkası ve sağ iç gibi oynayabilecek,maçın temposunu istediğimiz gibi belirleyebilecek,ataklarda forveti ikileyip ceza sahasına girebilecek,duran top özelliği olan,şut atan,oyun kurabilen bir scout transferi yapabilirsek çok memnun olurum

Oğulcanla fotoyu birleştrip
Gedsoncan yazasım geldi

Geri
Üst Alt