Çok iyi göründü, golü de güzel attı. Direkt 11'de olması gerekiyor artık.

Veteran topçu değil hazır olmamış hali bile bizim hazır olanlardan daha iyi

fegide bunun yanına iliştirebilirsek kısa zamanda iyi olur

1.golden önce baskı top kapma ve şut dönen top gol benim gözümde asisttir.
5 dakika sonra gol yani adam kısacık sürede 2 skor yaptı. Daha nasıl başlayabilirdi?

yürüyedur aslanım.

Donkta 50 kere pas istedi, atmadılar adama.

Napsın zorla mı top alsın

o pozisyonda top istediğinde iki yanında da alanyalı vardı. normal şartlarda orada bizim takımdan x bir oyuncu olsa rakip topu direkt söküp alırdı. gedson da dar alanda topla buluşmaya alışkın olduğu için pas istedi fakat bizimkiler için çok anormal bir durum olduğundan atmadılar. yakında alışırlar.

Gedson Fernandes : ”İstediğimiz arzuladığımız bir sonuç olmadı. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmak için, rakibimizi eleyip bir üst tura çıkmak amacıyla sahaya çıkmıştık. Hazırlıklarımızı da bu yönde yaptık. İşler istediğimiz gibi gitmedi. Aslında ikinci yarıda girdiğimiz çok önemli pozisyonlar vardı. Belki şans faktörü çok yanımızda değildi. Ne yazık ki böyle bir sonuç aldık. Çok üzgünüz. Diğer taraftan Pazar günü önemli bir lig maçı bizi bekliyor. O yüzden bu maçtan dersler çıkarıp bir an önce pazar gününe odaklanmamız lazım. “

“Kolay bir dönem olmadı. Oynamak için, bir an önce antrenman yapmak için geliyorsunuz; ancak bu karantinadan dolayı önce hastane sonra otelde izole bir şekilde kalmak zorunda kaldım. Hocalarıma teşekkür ediyorum; çünkü otelde olduğum süre boyunca bana bireysel programlar verdiler. O programlar sayesinde bugüne en iyi şekilde hazırlandım. Muhakkak zor bir dönemdi. Bu zor dönemi, hazırlanarak ve çalışarak geçirdim.”

biraz umursasın şu ligi donunda sallar donunda. belhandalı takım bile şampiyon olabiliyor bu ligde, gedson neler neler yapar

Biraz çekingen oynadı ama ilk golde büyük katkısı var 2. golde de müthiş bitirdi.

Umut verdi ama maç eksiği olduğu bence aşikar.

Gol atması güzel moral oldu aslan parçasına.

Umarım sakatlık kaza bela olamadan çabucak ilk 11'e yerleşir.

Geri
Üst Alt