Belki ileride toparlar. Seneye çok iyi olur. Ama şu an için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Suc Gedson´da degil. Orta saha kurgusu zaten kötü, kendisin de iki yildir mac eksikligi var. Zorlanmasina ragmen israrlara ilk 11 oynatilmaya devam ediliyor, oysaki sonradan oyuna girdiginde etkiliydi. Sonradan oyunlara girerek alismasi gerekiyor. Yaninda oyun kurucuda yok, Emre zaten daha cok kombinasyonlari klas bir bicimde bitiren bir oyuncu (Assist/Gol), Etebo ise geriden oyun kurma ile görevlendirdigimiz Adam pas atmayi bilmiyor, ve hata yapmaktan korkuyor.

Stilini beğeniyorum
kapak_234431.jpg
Butun takimin kotu oynadigi bir mac sonrasi geliyorsun bana laf sokuyorsun, aslinda cevabini veririm de cok agir olur ayni gecen yaptigim gibi, ondan sonra sozde engellemistin beni. Engelledigin kisiye laf sokuyorsun, insan da biraz gurur olacak.

Bildiğin ha iyi oldu haa olacak diye 1 kişi eksik oynuyoruz geldiğinden beri

Bu adam futbol oynamaya gelmiş izlenimi vermedi pek. Öylesine takılıyor sahada. Birkaç ay burada idare edip giderim havasında. Ama hocamız inatla sahada tutuyor nedense?

Butun takimin kotu oynadigi bir mac sonrasi geliyorsun bana laf sokuyorsun, aslinda cevabini veririm de cok agir olur ayni gecen yaptigim gibi, ondan sonra sozde engellemistin beni. Engelledigin kisiye laf sokuyorsun, insan da biraz gurur olacak.
Utanmaz herif. Marcao konusunda her fırsatta arkamdan atıp tutan kim?
. Arkadan atıp tutmayı en iyi sen bilirsin aynısını Can'a da yapıyordun çünkü.

ben seni okuğunu anlamadan post girdiğin için engellemiştim (y)

Bizim gibi sistemsiz takımlarda iş yapacak bir adam değil belli oldu, bize Ndiaye gibi bireysel yardıracak beyin yoksunu ve ikili mücadelelerde sert orta saha lazım, işin gerçeği bu şekilde. Bu adamda boşa ısrarın bir faydası olmayacak çok bariz.

utanmaz herif. marcao konusunda her fırsatta arkamdan atıp tutan kim
Marcao konusunda soylediklerim seni niye rahatsiz etti? Ben senle forumda muhatap oluyor muyum? Ben orada genel degerlendirme yapmistim, senin gibi bir zavalli gibi insanlara laf sokmuyorum bir sey varsa her zaman alinti yapip soylerim. Ayrica terbiyesizlik yapma, terbiyeli ol, saygili ol.

Gedson Benfica'da oynarken topa hükmediyordu, dribling de yapıyordu doğru pasları da atabiliyordu bize gelen Gedson'a bakıyorum da dribling özelliği pas becerisi hızı hepsini orada bırakıp gelmiş gibi

İşin kötü tarafı sene sonuna kadar da toparlayabileceği bir ışık da vermedi

Şu an için yetersiz diye düşünmüyorum çünkü adam ilk 10 dk de bile top oynamadı . Belliki bu arkadaşın top oynamaya niyeti yok . Sezon sonu yol vermek gerek . Taylanın %50'si olamaz

Marcao konusunda soylediklerim seni niye rahatsiz etti? Ben senle forumda muhatap oluyor muyum? Ben orada genel degerlendirme yapmistim, senin gibi bir zavalli gibi insanlara laf sokmuyorum bir sey varsa her zaman alinti yapip soylerim. Ayrica terbiyesizlik yapma, terbiyeli ol, saygili ol.
Sana saygılı falan da olmam dua et

Kaçak oynuyor, risk almıyor, top geldiğinde en yakınındaki adama pas atıyor, dribbling çok az yapıyor, ikili mücadelelerde güçsüz. Yani şu an için ancak yedek olur. Maç eksiğinden mi kaynaklı yoksa canı mı istemiyor bilemiyorum.

herif zaten düşüşte. çok da şaşıracak bir durum yok.

2018-19'un ilk yarısında oynadıktan sonra takımından kesik yemiş.

tottenham şans vermiş ama orada da olmamış.

yani ortada müthiş bir potansiyel falan olmayabilir. biraz ışık verip gerisini getirememiş.

bizde de pek ümit vaat eden bir görüntüsü yok. bence fazla zorlamamak lazım. arada bir kullanırız ama belhanda'dan iyi değil maalesef.

bu herifi oynatırsın da
feguli taylan fln olur, solda as adamın olur fln o zmn oynatırsın ztn orta saha evlere şenlik bi de bunu oynatıyorsunuz sn hoca
sağ sol her taraf defolu bi de bu arkadaş ki hicumdayken faydalı şeyler yapabiliyor tekniği ve çabukluğu mevcut kanatla da iyi relasyon kurabiliyor ama bizim sahamızda iken ya da top rakipteyken tam bir hayalet

3 aylık tatile gelmis. Oynatilmasin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne işim var burada der gibi bir hali var sahada. Zorunlu oynatma opsiyonu ile kiralamışlar herhalde daha bunun isteksizliğini çok çekeriz.

burası topcu kazanma kurumu degıl adam böyleyse her mac oynatmanın kazanmaya calısmanın anlamı yok boşa puan kaybedıyoruz

Geri
Üst Alt