Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.567
- 2.217
- 1.813
Belki sonradan girse biraz daha farkeder, bilemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerde oynaması gerekiyor?Yerinde oynatıldığını düşünmüyorum.
Umursamıyor gibi. Seri gelsin demiştik...Kiralığım giderim havasında takılıyor.
Mücadele etmeyecekse oynamasına da gerek yok.
Yetenek anlamında bir sorunu yok ama zaten bence yetenek anlamında yine sorunu olmayan biri daha vardı takımda, onla bunu değiştirmek fayda etmez elinden geleni yapmayacaksa.
diyebilirmişizBok gibi transfer diyebilir miyiz
Forvet arkası.Tamam orjinal mevkisinde oynatılıyor şu an ancak bu adamın meziyetleri ve bizim takım düzenimizi düşününce en uygun yer orası.Şutör özelliği var.Delici şekilde dikine gidebiliyor.Verkaçlara girebiliyor top saklayabiliyor.Gol de atabiliyor.Orta sahada oynamak için kondisyonu bence yeterli değil.Denenmesi lazım en azından bir maç.nerde oynaması gerekiyor?
Şuanki taktiğimizde forvet arkası diye bir mevki yok-varsa düzelt beni. Gedson için sistem taktik değişmeye gerek yok bence. Yerine feg geldiğinde çoğu sorunun ortadan kalktığını göreceğiz.Forvet arkası.Tamam orjinal mevkisinde oynatılıyor şu an ancak bu adamın meziyetleri ve bizim takım düzenimizi düşününce en uygun yer orası.Şutör özelliği var.Delici şekilde dikine gidebiliyor.Verkaçlara girebiliyor top saklayabiliyor.Gol de atabiliyor.Orta sahada oynamak için kondisyonu bence yeterli değil.Denenmesi lazım en azından bir maç.
Şuan ki taktiğimizi hiç beğenmiyorum.7000 tane pas yapıyoruz 6999 tanesi kendi yarı sahamızda hazırlık pası böyle taktik mi olur?İyi defans yapan takımları açmakta hep zorlanıyoruz.Önde dinamizm yok çeşitlilik yok.Hadi kanatları onyekuru ile feghouliyi koyarak hallettin diyelim bu adamlara kim servis yapacak.Yada bunlardan gelen pasları ceza sahası dışında şutla bitirecek oyuncumuz var mı?Gedson'un en beğendiğim yanı farklı özellikleri olması.Kadromuzda onun gibi özelliklere sahip dripling halinde süratli top sürebilen şut özelliği olan oyuncu yok.Şuanki taktiğimizde forvet arkası diye bir mevki yok-varsa düzelt beni. Gedson için sistem taktik değişmeye gerek yok bence. Yerine feg geldiğinde çoğu sorunun ortadan kalktığını göreceğiz.