Şuan ki taktiğimizi hiç beğenmiyorum.7000 tane pas yapıyoruz 6999 tanesi kendi yarı sahamızda hazırlık pası böyle taktik mi olur?İyi defans yapan takımları açmakta hep zorlanıyoruz.Önde dinamizm yok çeşitlilik yok.Hadi kanatları onyekuru ile feghouliyi koyarak hallettin diyelim bu adamlara kim servis yapacak.Yada bunlardan gelen pasları ceza sahası dışında şutla bitirecek oyuncumuz var mı?Gedson'un en beğendiğim yanı farklı özellikleri olması.Kadromuzda onun gibi özelliklere sahip dripling halinde süratli top sürebilen şut özelliği olan oyuncu yok.
Üstat hep potansiyelinden bahsediyorsun da sahaya yansıtmadığı sürece ne yapayım ben o potansiyelini yaw. Herif bugun ardanın durttuğu topa hareketlenemedi döndü penaltı oldu gol yedik. Driplingini geçtim daha sahipsiz topa koşamıyor. İstediği kadar potansiyelli olsun.

Üstat hep potansiyelinden bahsediyorsun da sahaya yansıtmadığı sürece ne yapayım ben o potansiyelini yaw. Herif bugun ardanın durttuğu topa hareketlenemedi döndü penaltı oldu gol yedik. Driplingini geçtim daha sahipsiz topa koşamıyor. İstediği kadar potansiyelli olsun.
Doğrudur.İşte adaptasyon sorunu çekiyor.Etebo ile ilk yan yana çıktığı maçı hatırla iki metreden birbirlerine pas veremiyorlar anlaşamıyorlardı.Bu maç özelinde kesinlikle kötü oynadı.Ancak takımda iyi oynayan oyuncu yoktu bu maçta Muhammed de dahil.Forvet arkası denenmesi gerektiğini istemememin sebebi Ön alana oyun çeşitliliği katabilir.Tabi bunun için kendine güvenide gelmesi lazım.1-2 gol yada asist yapsa açılacak gibime geliyor.

Doğrudur.İşte adaptasyon sorunu çekiyor.Etebo ile ilk yan yana çıktığı maçı hatırla iki metreden birbirlerine pas veremiyorlar anlaşamıyorlardı.Bu maç özelinde kesinlikle kötü oynadı.Ancak takımda iyi oynayan oyuncu yoktu bu maçta Muhammed de dahil.Forvet arkası denenmesi gerektiğini istemememin sebebi Ön alana oyun çeşitliliği katabilir.Tabi bunun için kendine güvenide gelmesi lazım.1-2 gol yada asist yapsa açılacak gibime geliyor.
Ins dedigin gibi olur ama benim zerre umudum yok. Bekleyip gorelim

Insanlari potansiyeli olduğuna inandırmış bir futbolcu musvettesi. Uyudum uyandım hala sinirim geçmedi bu ........

hem uzun süredir top oynamıyor ve formsuz hem de 6 ay kiralık. bu adamı ilk 11 oynatmak nerden bakarsan saçmalığın daniskası

6 aylığına gelmesi başlı başına saçmalıktı zaten.

Oynadığı futbolu çok fazla eleştiremem. Uzun zamandır oynamıyordu. Böyle kaotik bir ortamın içine düştü. Sistemi olmayan bir takımda ne b.k yediği belli olmayan hakemlere karşı mücadele ediyor. De Bruyne'yi koy şu takıma 2 hafta sonra küfür yer. Sistem yok takımda sistem.

Alper Potuk'un portekiz şubesi.Arada bir top sürecek diye 11 oynatılmaması lazım artık.Benim Benficadan bildiğim gedson tempolu,koşan,basan,hücumda etkili bir adamdı daha 22 yaşında bu kadar geriye gitmesi akıl almaz bir durum.

Alper Potuk'un portekiz şubesi.Arada bir top sürecek diye 11 oynatılmaması lazım artık.Benim Benficadan bildiğim gedson tempolu,koşan,basan,hücumda etkili bir adamdı daha 22 yaşında bu kadar geriye gitmesi akıl almaz bir durum.
1.5 yıldır top oynamamış olması ve emre mor gibi kopuk aradaşlarla dolu bi çevresi olması işkillendirmişti açıkçası beni biraz.istediğin kadar yetenekli ol profesyonellik ve hırs olmazsa olmuyor

Top sürmekten çekiniyor, halbuki çok müsait pozisyonları vardı alıp dönüp gidebileceği.

İyi futbol oynamama sebebimiz gibi gelmeye başladı bana.Umarım en yakın zamanda adapte olabilir.

Galatasaray kolay bir macera olacak zannediyordu, her maç bir araba dolusu tekme yeyince şok oldu tabi, alışması gerek.

Bunlar hep yabancı hayranlığı ve fmcilik. Aynen gotunu dondurememesinin, kosamamasinin, ayakta duramamasinin, bacak arası çalım yemesinin sebebi etrafındakiler. Totnimda da mi çevresi kötüymüş. Hocası da vatandaşıydı halbuki.
Evet Tottenham'a gitme sebebi de hemşerim demesiydi ama Tottenham'da hadi Gedson merkez orta sahasın al topu git demedi Mou. Hatta onun yerine gel abicim defansif orta saha ol sen arkada boşluk verirsek kapat dedi. 1-2 denendi haliyle olmadı

Bunlar hep yabancı hayranlığı ve fmcilik. Aynen gotunu dondurememesinin, kosamamasinin, ayakta duramamasinin, bacak arası çalım yemesinin sebebi etrafındakiler. Totnimda da mi çevresi kötüymüş. Hocası da vatandaşıydı halbuki.
2. Golde o calimi yerken gol yiyecegimizi anlamistim. Kazma aytac olsaydi orda rakibi biçmiş efendi efendi sarisini da yemisti. Kimlere kaldik kuzen valla sinirden basima agri giriyor dünden beri.

Geri
Üst Alt