Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim yaw bu da yakıştıramıyor kendini. Kariyerinde toplasan 6 ay düzgün top oynamış sadeceHaydi tamam kendini Galatasaray'a STSL'ye yakıştıramadı ait hissetmiyor kendini çok yormadan mücadele etmeden oynuyor dedik de yeteneklerini de bırakıp gelmiş gelirken
Kiralık olması için dedim reis mesela kendini Tottenham'da EPL gibi bir arenada kanıtlamak için de çok çabalamadı benim demek istediğim şu reis kendisini ait hissetmiyor demek ki gittiği takımlardakim yaw bu da yakıştıramıyor kendini. Kariyerinde toplasan 6 ay oynamış bir adam
2 sezon sonra guimareste kendisine başarılar dilerim o vakit.Kiralık olması için dedim reis mesela kendini Tottenham'da EPL gibi bir arenada kanıtlamak için de çok çabalamadı benim demek istediğim şu reis kendisini ait hissetmiyor demek ki gittiği takımlarda
Benfica aklayıp paklayıp bir takıma bonservisiyle çakar, ondan sonraki durağı olabilir Guimares ki kuvvetle muhtemel2 sezon sonra guimareste kendisine başarılar dilerim o vakit.
belhanda olunca performansı yükseldi hemen
en cok sövülen istatistigi
Öyle deme ya hocamız verim alamıyor yoksa müthiş topçu
Omer basligina yazicaktin sanirim renkdasDuz yolda 100 metreyi düşmeden koşamaz.
O istatistikte bir şey yokkiÖyle deme ya hocamız verim alamıyor yoksa müthiş topçu