O istatistikte bir şey yokki

4te 3 kazanmış

Bu adamın eleştirilecek temel yönü topu alıp dikine gitmekten çekinmesi, maç başı girdiği pozisyonda gayet kaliteli işler yaptı yoksa.
Orta saha oynayıp 4 kere ikili mücadeleye girmesi garip olan yoksa ofansif olarak pek bi laf etmem hatta ilk dakikalarda vurduğu şut gol olsa özgüveni yerine gelir güzel işler yapardı.

Yetenek var ama özgüven sıfır

O istatistikte bir şey yokki

4te 3 kazanmış

Bu adamın eleştirilecek temel yönü topu alıp dikine gitmekten çekinmesi, maç başı girdiği pozisyonda gayet kaliteli işler yaptı yoksa.
Bu kadar az ikili mücadeleye girmesi sıkıntı değil mi?
1615147324541.webp

Orta saha oynayıp 4 kere ikili mücadeleye girmesi garip olan yoksa ofansif olarak pek bi laf etmem hatta ilk dakikalarda vurduğu şut gol olsa özgüveni yerine gelir güzel işler yapardı.

Yetenek var ama özgüven sıfır
Bu kadar az ikili mücadeleye girmesi sıkıntı değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 117077
Bence az mücadeleye girmiş olmasında çok sorun yok, ofansif işleri yapması yeterli ki hoca da bunu bekliyor gibi. Yoksa girerdi bence, Taylan da 10da 4 kazanmış, bu da o kadar kazanırdı en az.

Hatta en çok da topu alıp gitmemesine kızıyorum, gitse gider tutabileceklerini sanmıyorum.

Seri'de de kızdığım bu tarz şeylerdi. Yapabilecekleri işleri özgüvensizlikten yapmıyorlar.

adamların 2 günde bize gönderme sebepleri belli oldu. yoksa bizimkilerin 2 günde oyuncu aldığı görülmemiştir. adam resmen dökülüyor. ya bu adam futbolu unuttu, yetenekleri geriye gitti ya da müthiş formsuz. her 2 ihtimalde de bu sene bize fayda sağlamaz. olan gene maç boyu 10 kişi oynayarak bize olur

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bom boş bom boş bi futbolcu...

Hiçbir klüp buna 10 verip almaz...

Taylan a bakın birde buna aynı mevkii ..Taylan bunu top diye kucağında sektirir

Bence az mücadeleye girmiş olmasında çok sorun yok, ofansif işleri yapması yeterli ki hoca da bunu bekliyor gibi. Yoksa girerdi bence, Taylan da 10da 4 kazanmış, bu da o kadar kazanırdı en az.

Hatta en çok da topu alıp gitmemesine kızıyorum, gitse gider tutabileceklerini sanmıyorum.

Seri'de de kızdığım bu tarz şeylerdi. Yapabilecekleri işleri özgüvensizlikten yapmıyorlar.

Gedson’dan birşeyler bekliyor hoca 2-3 maçtır yanındakiler değiyor kendisi değişmiyor umarım düzelir çünkü hoca kesicek gibi değil gerçi emrek yerine tercih ederim

Kornerleri bu çocuk gayet iyi kullanıyordu ne değişti ya. Pozisyona gireriz diye mi korkuyoruz

Ilk 20 dakika gayet iyiydi. Sonra bildigin arazi oldu ama bir ara Belhanda aldigi tum toplari istisnasiz Onyekuru'ya atti veya Falcao'ya filan atayim derken 3 tane filan top kaybi yapti. O arada da hem Babel hem Gedson oyundan dustu.

Kornerleri bu çocuk gayet iyi kullanıyordu ne değişti ya. Pozisyona gireriz diye mi korkuyoruz
kornerleri iyi kullandık bugun bence
falko vurdu birinde isabet etmedi kaleye
diğerinde de luyindama zamanlama hatası yaptı tam yükselemedi ama 2 top da iyi yere gitmişti
digerlerini hatırlamıyorum

kornerleri iyi kullandık bugun bence
falko vurdu birinde isabet etmedi kaleye
diğerinde de luyindama zamanlama hatası yaptı tam yükselemedi ama 2 top da iyi yere gitmişti
digerlerini hatırlamıyorum
Tamamda bu çocuk az buçuk çalışılmış işler yapıyordu diğer oyuncular tamamen doğaçlama atıyor. Bu çocuk özgüven problemi var çok net bunu tetiklemek için görev bilinci vermek lazım. Korner kullansın, frikik kullansın. Biraz sorumluluk sahibi olmalı yoksa bu şekilde ne etliye ne sütlüye karisayim futbolu ile ne ona ne bize faydası olmaz. Birde biraz forvet arkası mi oyntsak rakip sahaya yakın oynayıp çalım atma adam eksiltme özelliğini kullanmak lazım. Sekidikayi orta sahaya koy o da bu kadar oynar sonuçta.

Geri
Üst Alt