zaten çok beğendiğim bi yorumcu değil ama gedsonu herkes öve öve kral yaptığı bir ortamda bu tarz bi video yapması şaşırtmıştı beni hatta zoruma gitmişti. sonra hak verdim adama
O videodan dolayi forumdaki cogu kisi dondu zaten super diyen adamlar bile bilemiyorum demeye basladi baskasinin yaptigi yorumlar bizi cok etkiliyor.Bana gore suanki performansi bile fena degil 11 ciktigi son iki macta rakibe fazla pozisyon vermedik bunuda ben Gedsonun caliskanligina bagliyorum.Taylan Gedson Emre K ortasahasi rakibi bozar Gedsonu daha onde kullanirsak oradan kaptigi toplar ile cok tehlikeler yaratabiliriz kupa macindaki Alanya macinda kaptigi top sayesinde gol atmistik onune dusen topada iyi vurup gol atmisti.Onde oynayarak daha cok skor yapabilir.En onemli ozelligi hiziymis onu daha goremedik buyuk ihtimal hazir olmadigi için

O videodan dolayi forumdaki cogu kisi dondu zaten super diyen adamlar bile bilemiyorum demeye basladi baskasinin yaptigi yorumlar bizi cok etkiliyor.Bana gore suanki performansi bile fena degil 11 ciktigi son iki macta rakibe fazla pozisyon vermedik bunuda ben Gedsonun caliskanligina bagliyorum.Taylan Gedson Emre K ortasahasi rakibi bozar Gedsonu daha onde kullanirsak oradan kaptigi toplar ile cok tehlikeler yaratabiliriz kupa macindaki Alanya macinda kaptigi top sayesinde gol atmistik onune dusen topada iyi vurup gol atmisti.Onde oynayarak daha cok skor yapabilir.En onemli ozelligi hiziymis onu daha goremedik buyuk ihtimal hazir olmadigi için
Son iki maçta 4 gol yedik ve biri lig sonuncusuydu rakibimiz bu nasıl bir iyimserlik, daha neyin pozisyonunu verecektik ki öncesinde Erzurum da dünya kadar pozisyona girdi.

Son iki maçta 4 gol yedik ve biri lig sonuncusuydu rakibimiz bu nasıl bir iyimserlik, daha neyin pozisyonunu verecektik ki öncesinde Erzurum da dünya kadar pozisyona girdi.

Sivas maçında yarım pozisyon verip 2 gol yedik ama a.gucu ve erzurum maclarinda verdiğimiz pozisyonlarin bir izahı olamaz tek kelimeyle rezaletti ..

penaltı olmasa kırmızı olmasa bunlar bizim icin bahane olmamalı.. bjk 70 dk 10 kişi ezdi konyayi
Ya bari sen yapma. Konya top mu oynadı o gün ya, oynamaya mı çalıştı ya da ayrıca Konya ne alaka şimdi.

Agücü için bahane sunmadım, çok pozisyon verdik demişsin, izahı olmaz demişsin ben hatırlamıyorum öyle net pozisyon falan, bulduklarını attılar biri de penaltı.

Her örnekte bahane değil moduna gireceksek hiç bir şey konuşmayalım o zaman, Beşiktaş'ı şampiyon ilan edelim, 3 maçta tekme tokat girip 1 sarı kart mı görmüşler desek bu sefer de önce kendimize bakalım mı diyeceğiz. Her şey mübah o zaman, Galatasaray bok gibi takım, Beşiktaş uzay takımı deyip üzerine de bir daha konuşmayalım en iyisi.

Ankara macinda pozisyon mozisyon yok. Bitane oda asirtma gol. Penalti olmasa belki oda olmayacak. Erzurum pozisyona girdi ordada takim 2 0 önde bitmis havasinda. Ama su bi gercek 2 yarida düsüyor takim Scott piri sagolsun. Bunu önceki döneminde de yasadik. En büyük sorun kondisyon gibi.

4 gol yediysen bireysel hatadan yedin takim oyununda pozisyon vermedin dogru durust .Isler kotu gidince herkeze bok atmak kolay

Gedson övme timi gelmiş. :)

Futbol sadece ayakta iken izlenilen bir oyun değildir. Top stoperlerimizde iken bir bakın bu arkadaşa, zerre pozisyon alamıyor bundan dolayı gelen her topu kaybediyor ama pardon top kaybetmek Belhanda'ya has bir şeydi başka kimse kaybetmiyor dünya üzerinde.

Geldiğinden bu yana 1 tane derin top 1 tane ters topunu gösterin dişlerimi keser sapı ile kıracağım adam abilerinin arasında oynayan ufak çocuk gibi sıfır karakter iş olsun diye dolanıyor bunu göremiyor musunuz? ama pardon Belhanda yerine geldiği için tapmalıyız.

Ya bari sen yapma. Konya top mu oynadı o gün ya, oynamaya mı çalıştı ya da ayrıca Konya ne alaka şimdi.

Agücü için bahane sunmadım, çok pozisyon verdik demişsin, izahı olmaz demişsin ben hatırlamıyorum öyle net pozisyon falan, bulduklarını attılar biri de penaltı.

Her örnekte bahane değil moduna gireceksek hiç bir şey konuşmayalım o zaman, Beşiktaş'ı şampiyon ilan edelim, 3 maçta tekme tokat girip 1 sarı kart mı görmüşler desek bu sefer de önce kendimize bakalım mı diyeceğiz. Her şey mübah o zaman, Galatasaray bok gibi takım, Beşiktaş uzay takımı deyip üzerine de bir daha konuşmayalım en iyisi.

2. devre çok kötüydük a.gucu maçında onu demek istedim yediğimiz 2. Gol kabul edilemez sonrasinda 10 kisiyken daha dirençli olabilirdik ki kriz anlarında açık ara en iyi hocaya sahibiz ..
Biz ne ettiysek kendimiz ettik asil sitemim buna belki ağır konuşuyorum belki haksızlık yapıyorum ama son 2 maçı hala kabullenemiyorum .. O kadar zor maçı atlatıp da a.gucu ve sivas'a takilmak gücüme gidiyor üstelik alanya ve erzurum maclarinda bu sinyalleri verdik ....bjk uzay takımı değil tabi ki ama şu da bir gerçek doğru oyunu oynamaya çalışıyorlar ve de kadro istikrarına önem veriyor sergen.. wellington o kadar hata yapmasına rağmen ilk sırada yazılırken bizimkiler luyindama 1 maç hata yapsa da kessek modundayiz alternatifi donk olmasa yine ses etmeyeceğim..
Neyse farklı noktalara girdim ama amacım illa birini güzellemek değildi biz hatalarımız dan ders alırsak ortada kapanmayacak bir fark yok üstelik maçımız var bjkyle

Geri
Üst Alt