Dalga gecmeden alinti yaparak yazabilirdin alinti yapmadan dalga geciyorsum bana gore onde basma olayi olumlu sana gore bi ise yaramiyodur o baska olay hemen dalga gecmek sinir bozucu
Önde basma olayı kimsenin yapamadığı sadece gedsona özel bir şey mi renkdaş. Dünyada sadece gedson mu önde basabilir o yuzden mi önemli. Mesela herhangi bir topçuya önde bas dense yok ben basamam bende o özellik yok mu der. Bu yaşımda önde basma özelliği diye bir sey duydum. Öğrenmenin yaşı yok.

Gedson övme timi yok da Gedson gömme timi var forumda. Hoca özellikle bizim maçlardaki performansından sonra bu çocuğu istedi , olmuş adam değil bir potansiyel kiraladık. Üç maç top oynadı daha. Net bir fikir edinmek için daha fazla görmek lazım. Onun da özellikle dikine gitmek konusunda ürkekliğini atması lazım. Umarım fayda sağlayacak duruma gelir ki gelirse özellik olarak ihtiyaçlarımızı çok iyi karşılar , gelmez ise de vedalaşırız sezon sonu. Bu transfer üzerinden İrfan'ı niye almadık diye ağlayanlar olursa diye söylüyorum , o paraları verecek durumumuz yoktu bunu kabullenin.

Geldiği ve ilk maça çıktığı günden beri bu takımın iyi oynadığı bir 5 dakikası bile yok.

Alanyaspor ile birlikte 11'de yer aldı. O maçla ilgili bir şey yazmama gerek yok herhalde? Ezildik.

Çocuğun orta saha oyuncusunun da olması gereken yetenekler yok. Dar alan da etkisiz, pas yeteneği çok zayıf. Pozisyon alma, top tutma vs hiç yok.

Benfica forumlarında açık açık yazıyorlardı bunu. 'Orta saha desen değil, kanat desen değil' yorumlarını okudum bizzat.

Açıkçası bomboş bir transfer oldu. İrfan Can'ın çeyreği kadar yeteneği yok.

Yapacak bir şey de yok artık. Yine yanlış tercih.

Bir de sanırım oynatmak zorundayız. Çünkü bu halde oynamasının başka bir açıklamasını bulamıyorum.

Galatasaray son iki macta kac pozisyon verdi yaw. Gol yedirmek ahanda Linnes´in yaptirdigidir. Elbette top kaptiracaksin, 100 tane top kaptirsan belki bir tanesi döner gol olur kalende. Top kaptirmaktan korkarak hep geriye, hep geriye oynarsan ise, o vakit üretemezsin takim olarak. Hele ki favori takimlar icin top kayiplari üstüne durulacak bir olay degildir.

Top kaybini da hücum futbolunun silahi olarak kullanabilirsin cünkü. Özellik ile kati savunma yapan takimlarin, en cok gevsedigi an topu kaptiklari andir, mesele tam o an aniden topu kazanip ileri cikmaktir. Mustafa, Yedlin gibi takviyeler sayesinde bunu yapmak icin cok daha diri bir takim haline geldik.

Gol yedirmek Muslera´nin Kasimpasa macinda yaptigi, yada Linnes´in Sivasspor macinda muazzam assisti. Orta sahada ileri oynarken bir oyuncu top kaptirdi diye golün faturasini ona kesemezsin, kesersen zaten herkes Linnes gibi oynamaya baslar.

Galatasaray son iki macta kac pozisyon verdi yaw. Gol yedirmek ahanda Linnes´in yaptirdigidir. Elbette top kaptiracaksin, 100 tane top kaptirsan belki bir tanesi döner gol olur kalende. Top kaptirmaktan korkarak hep geriye, hep geriye oynarsan ise, o vakit üretemezsin takim olarak. Hele ki favori takimlar icin top kayiplari üstüne durulacak bir olay degildir.

Top kaybini da hücum futbolunun silahi olarak kullanabilirsin cünkü. Özellik ile kati savunma yapan takimlarin, en cok gevsedigi an topu kaptiklari andir, mesele tam o an aniden topu kazanip ileri cikmaktir. Mustafa, Yedlin gibi takviyeler sayesinde bunu yapmak icin cok daha diri bir takim haline geldik.

Gol yedirmek Muslera´nin Kasimpasa macinda yaptigi, yada Linnes´in Sivasspor macinda muazzam assisti. Orta sahada ileri oynarken bir oyuncu top kaptirdi diye golün faturasini ona kesemezsin, kesersen zaten herkes Linnes gibi oynamaya baslar.
Pas oyununun Futbolcuları hantallaştırdığını düşünüyorum.Başka bir sistem denenmeli.

Adam gelir gelmez camurlarla dövüstü. Sonra Ankaragücü maci bütün takim mok gibi oynuyor sonra hakem hatasi mac gidiyor, daha sonra linnesin sabote ettigi ve Takimin yine yanlis kadroyla kötü oynadigi Mac. Hersey dört dörtlük gitti de gedson elestiriliyor.
Daha adam adapte olma sürecinde, iyi futbol oynasak diger oyuncular ayakta durabilse bu daha kolay gerceklesebilirdi ama sag olsun Scott piri Takimin kondisyonu yerlerde.

Pas oyununun Futbolcuları hantallaştırdığını düşünüyorum.Başka bir sistem denenmeli.

Bir oyun düzeni oturturken bozmamak lazim. Pas oyunun zayiflamasi son 10 haftada zeminler ile alakasi oldugu gib ayni zamanda oyuncu tercihleri ile de alakali ve geride Sarrachinin sakatlanmasi. (Etebo/Taylan)
Oyunumuz cok cabuk baltalaniyor geride pas yapan oyuncular olmayinca. Ve en alternatifsiz olay da bu takimda. Taylan bir seri olmamasina ragmen hizli oynamaya caba gösteriyor. Iki ayagi ile de.

Komedi olan şu ki lig sonuncusu Ankaragücü ile 0 puanla Istanbul'a döndük.

Sivasspor'da 2 komik golle kendi sahamızda 1 puan alabildik.

Bugün idare eder bir top oynuyor ama kaybedersek çöp derim şimdiden söylim

defansa dönüp durmasa daha iyi

önü boş yine de stoperlere oynuyor

Geri
Üst Alt