bazen iyi,, bazen jose pesquerayi andiriyor

yetenekli oldugu asikar lakin

Geldiğinden beri en iyi performansı. Daha da iyi olur umarım.

bu adama yeteneksiz demek için 89 numara gözlük takmak lazım. gayet kıvrak bilekleri var çok şükür.
Top ayagina cok yakisiyor topu ayagina aldigi zaman bellide ediyor ama calim atamaya korkuyor denemiyor bile bi ara topu aldi onene yaldir yaldir gidiyodu sonra nerden esriyse topukla topu geri durttu hazir olmadigi icin kendine tam guvenmmiyor bence.Ama.bence Dedigim gibi Gedson Tayla ve Emre K ortahaasi direncli ve caliskan ortasahadir. Akan oyunda bireysel hata disinda pozisyon vermiyorus ben bunu bu 3.nun caliskanligina bagliyorum.Su Luyin bi forma girse hoca sag olsun adami 1 oynatiyo bi oynatmiyo bir turlu yakalayamadi Formunu.Bireysel hatalari azaltirsak iyi olacak.

çıktığı dakikalarda bayılacak gibiydi. hoca farkına varıp çıkardı herhalde.

Olacak insallah ama mallık olmadığı için tam hazır hale geldiğinde gideceğini bilmek üzücü

Sirf benficadan geldi diye Talisca gibi skorer saniyor millet bu yuzden begenilmiyor.gelmeden once kendisi tanimiyordum nasil oyuncu yazdigim da Talisca gibi diyenler vardi😂😂 Gecen senede Seri geldiginde Fakir kantesi deniyordu Seriye 😂😂😂

yok maç başı komisyon veriyor hocaya. iyi araştırmanı öneriririm.
Kerem hiç ilk 11'de şans bulamazken ve takımdaki en yetenekli oyunculardan biri olan Onyekuru kesik yerken; oyuna katkisi çok az olan ve sezon sonunda gidecek olan Gedson neden sürekli oynuyor sizce ? Bonservisini alma sansimiz olsa kötüde oynasa sabirli olunur ama zaten sezon sonu gidecek adamın oyuna katkisi olmalı.

Kerem hiç ilk 11'de şans bulamazken ve takımdaki en yetenekli oyunculardan biri olan Onyekuru kesik yerken; oyuna katkisi çok az olan ve sezon sonunda gidecek olan Gedson neden sürekli oynuyor sizce ? Bonservisini alma sansimiz olsa kötüde oynasa sabirli olunur ama zaten sezon sonu gidecek adamın oyuna katkisi olmalı.
Tum factlerine ayri ayri cevap vermeye su saatte usendim sevgili renkdasim. Haksiz degilsin ama onceki 2 haftada Onyekuru ile basladigimizi falan unutuyorsun. Bazi oyuncular vardir ya da hikayeler ona gore bekler sonra hamle yaparsin. Kerem neden hamle oyuncusu hemen alindi bu macta ? Neden farkli bir oyun denedik ? Biraz dusununce cevaplar belli aslinda. Su defans kurgusuyla, cok fazla elestirmemek lazim.

Kalmasi için sans veriyor olamazmi?

Bonservisi alinmasi icin goruslemeler yapilacagi konusuluyor sezon sonu

bu maç diğer maçlara göre nispeten daha iyi, daha istekliydi. önümüzdeki sene olup olmaması önemli değil. birkaç maç sonra performansı bir tık daha iyileşirse şampiyonluk yolunda son haftalarda önemli katkılar alabiliriz

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha öncd Galatasaray kadar büyük ve tutkulu taraftarı olan bir klüpte oynamamış alışsın böyle şeylere iyi topçu dedim şımarmasın zaten olmayacak yerde top kayıpları yapıyor gözüme göstermeye başladılar bunu

Sirf benficadan geldi diye Talisca gibi skorer saniyor millet bu yuzden begenilmiyor.gelmeden once kendisi tanimiyordum nasil oyuncu yazdigim da Talisca gibi diyenler vardi Gecen senede Seri geldiginde Fakir kantesi deniyordu Seriye
Bu adam skorer bir oyuncu değil oyun yazılımında yok zaten tempo oyuncusu ve kanat oynayacak kadar iyi bir dribbling oyuncusu şutları da iyidir onun dışında böyle nokta gibi bir pası bir ceza sahası içine girip golcü özelliği falan yok bazen koşu yapar atar mı atar ama nadiren duran topları fena değildir bizde daha Ömer beyden dolayı sıra gelmedi vurursa görür herkes

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tum factlerine ayri ayri cevap vermeye su saatte usendim sevgili renkdasim. Haksiz degilsin ama onceki 2 haftada Onyekuru ile basladigimizi falan unutuyorsun. Bazi oyuncular vardir ya da hikayeler ona gore bekler sonra hamle yaparsin. Kerem neden hamle oyuncusu hemen alindi bu macta ? Neden farkli bir oyun denedik ? Biraz dusununce cevaplar belli aslinda. Su defans kurgusuyla, cok fazla elestirmemek lazim.
Bencede Kerem one geçtiğimiz maclarda hamle oyuncusu olarak daha etkili olur ve son 2 hafta iyi oynamayan Onyekuru'nun yedeğe çekilmesi normal ama Gedson 4 haftadır hiç iyi oynamiyorki. Puan kaybetme lüksümüz olmadıgı icin en çok verimi kimden alabiliyorsak o oynamalı.

Bencede Kerem one geçtiğimiz maclarda hamle oyuncusu olarak daha etkili olur ve son 2 hafta iyi oynamayan Onyekuru'nun yedeğe çekilmesi normal ama Gedson 4 haftadır hiç iyi oynamiyorki. Puan kaybetme lüksümüz olmadıgı icin en çok verimi kimden alabiliyorsak o oynamalı.
Aynen. Kerem'i ben cok begeniyorum (yakin cevrem bilir, gsc foruma bir suredir yazmiyordum) ancak "bizim oyun planimiz" suanki mevcut duzende ilk 11 baslayabilecegi senaryo sayisi cok az. Belki derbilerde olur cunku anadolu takimlari kapaniyor. Kapanan bir rakibe karsi Kerem'in dominant yetenekleri kisitlaniyor ayrica bu sefer defansif defolarimizdan oturu pozisyon da veriyoruz.. Geri donusleri cok fazla olmayan bir isim Kerem, tamamen one oynuyor ki bu da onemli bir ozellik. Ama, set oyunu olmadiginda ya da rakib dengeli savunmadayken cok can yakiyor iste. Yasina falan takilanlar var ancak bu seviyelerde ilk kez oynuyor arkadaslar. Zaman vermekten kasit bu ki bence buna ragmen iyi sans verildi ve o da az cok karsiligini verdi hem skor hem de oyun olarak.

Geri
Üst Alt