Portekiz’in teknik direktoru Fernando Santos:

“There is a player that I always thought was going to be one of the national team's futures: Gedson. He is one of the players that impressed me the most when he arrived here, in the first games he played for the national team, in the League of Nations. I thought that he would be a player who, with some regularity, would be called to the national team”

“Suddenly, Gedson disappeared. He didn't disappear from the radar, but he stopped playing. He stopped playing and his career stagnated a little. These players do not leave the radar. There are several players who are on the national team's radar, in almost all positions”

D7qfUrDWkAI3Zym.jpg

Bu Gedson'dan çok umitliydik, umarım etki edeceği performansı gösterir
Takımı oturtamadıkki.

Yedlin - Gedson - Feg hattını kurup 10 maç oynasak ısınırdı. Tek başına alıp herkesi geçip gol atsın diye beklersek olmaz.

Her maç farklı oyuncular, farklı diziliş olması da negatif etkiliyor.

Vasata en yakın maçı sanırım.

bu herif ne bok oynuyor da her hafta ilk11 oynayıp duruyor.hiçbir faydası yok.

Adam gelmeden önce o kadar çok övüldü ki hiç izlememiştim çok iyi adam sandım. Adamın tek olumlu yanı rakip takım çıkarken güzel baskı yapıp top kapması, başka hiçbir olumlu yanı yok. Belhanda bu adamın oynadığı topu gözü kapalı oynardı. Durum bu maalesef, inşallah sözleşme 6 aylıktır.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

60 milyon istenilen ama 1 milyonluk oynayan adam bravo

Adam gelmeden önce o kadar çok övüldü ki hiç izlememiştim çok iyi adam sandım. Adamın tek olumlu yanı rakip takım çıkarken güzel baskı yapıp top kapması, başka hiçbir olumlu yanı yok. Belhanda bu adamın oynadığı topu gözü kapalı oynardı. Durum bu maalesef, inşallah sözleşme 6 aylıktır.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oynasaydı o zaman 4 yılda

Ömer Bayram bundan daha faydalı orta sahada öyle leş işe yaramaz bir oyunu var

sadece 2018-19 sezonunun ilk yarısında düzenli oynamış herif. onun haricinde gözden düşmüş bir adam.

irfan'ı fener kapınca kuyruğu dik tutmak için gazladılar iyi transfer diye.

gelecek sene aramızda olmaması lazım.

Geri
Üst Alt