Geldiginde ben gecis oyununda faydali olur diyordum baska bir beklentim de yoktu ama su ana kadar onu da pek yapamadi. Bu performansindan kendisi bile memnun degildir.

Mac icinde devamliligi olmadigi icin beklenen patlamayi yapamadi ve bizim lige geldi. Daha cok gelismesi lazim.

Bizim takımda oynamak istemiyor bence. Bizden daha iyi bir takımında kendisini oynatmak isteyeceğini sanmıyorum.
2 seneye yok olur bu çocuk

Bizim takımda oynamak istemiyor bence. Bizden daha iyi bir takımında kendisini oynatmak isteyeceğini sanmıyorum.
2 seneye yok olur bu çocuk

zaten benfica'da bizi eledikleri eşleşmeden sonra formayı kaybetti. tottenham'da olmadı. biz de de olmuyor gibi. herifin profesyonel olarak sadece yarım sezonu var.

yakında boavista, maritimo ayarında bir takıma gider. hala genç olduğu için belki oralardan bir çıkış yapar ya da sıradan bir oyuncu olarak devam eder kariyerine.

takıma ayak uyduramadı. gerçi takımın ne oynamak istediğini ben yıllardır anlayamadım. bi oyun tarzımız yok sistemimiz yok. sadece her maçı kazanmak isteyen ama bunun için taktik teknik calısmaları yapmayan bir grup görüyorum sahada. ya gösterileni uygulamıyorlar ya da adamlara bir şey öğretilmiyor.
ben organize gelmiş 3 5 hızlı ve ileri pasın ardından attığımız gol hatırlamıyorum. of neydi dediğimiz bir duran top org. da yok. bu şartlar altında buralara kadar gelebilmemiz de baska mesele. biraz mücadele edip bireysel golleri buldugumuz zaman mac kazanıyoruz. takım olarak yapmamız gereken şeyi oyuncunun ekstra oynamasından beklememiz acemice. şu saatten sonra düzelmez bu ama takımın kulübün winner lığına güveniyorum. 6 ay gelen oyuncudan da bir şey beklemeyin. yıllardır oynayanların halleri ortadayken.

İrfancan’ın kramponlarını parlatır. Biz irfancan’ı, şikeciler bupenza’yı almayarak şampiyonluğu kargalara verdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

terlikle benfica idmanında top çeviriyor gibi. takım falan şeyinde değil de suç bunu her maç ilk 11 oynatanda. rui costaya oyuncu yetiştiriyor bay terim.bizi benficanın altyapısı yaptı
Şimdi biz bunu bıraksak hangi takimda ne yapar kestiremiyorum. Bu kafayla cok sikinti yaşar.

Gerçi terim kalırsa biz bunu aliriz 5 senelik de sözleşme veririz.

Ndiaye katkısı bile veremedi şimdiye kadar. Bu saatten sonra da verse de olur vermese de olur açıkçası.

Fatih Terim eskisi gibi değil eskisi gibi değil diyorduk sürekli bence Gedson bunun en büyük kanıtı. Fatih Terim'in hiçbir oyuncu tercihi sportif başarıya göre sahada ne yaptıklarına göre değil tamamen isimler üzerinden ilerliyor

Eskiden Burak en formda dönemindeyken sahada istediklerini yapmıyor diye çat kesik yiyebiliyordu Fatih Terim'in Galatasaray'ında şimdi neden hangi akla hismet Gedson sahada kalıyor sürekli ?

Mesele takımın kötü olması şampiyonluk yolunda gücümüzün yetmiyor olması filan değil benim zoruma giden Fatih Terim'in bu hale gelmiş olması. 18/19 sezonunda 8 de kapanır 18 de diyordu Fatih Terim çünkü ne yaptığını biliyordu şimdi futbolcularıma yakıştıramadım, anlatılacak gibi değil yaptıkları diyor eskiden ne yaptığından emindi Fatih Terim şimdi sürekli kendince bir şeyler deniyor ne yaptığını da bilmiyor

Fatih Terim eskisi gibi değil eskisi gibi değil diyorduk sürekli bence Gedson bunun en büyük kanıtı. Fatih Terim'in hiçbir oyuncu tercihi sportif başarıya göre sahada ne yaptıklarına göre değil tamamen isimler üzerinden ilerliyor

Eskiden Burak en formda dönemindeyken sahada istediklerini yapmıyor diye çat kesik yiyebiliyordu Fatih Terim'in Galatasaray'ında şimdi neden hangi akla hismet Gedson sahada kalıyor sürekli ?

Mesele takımın kötü olması şampiyonluk yolunda gücümüzün yetmiyor olması filan değil benim zoruma giden Fatih Terim'in bu hale gelmiş olması. 18/19 sezonunda 8 de kapanır 18 de diyordu Fatih Terim çünkü ne yaptığını biliyordu şimdi futbolcularıma yakıştıramadım, anlatılacak gibi değil yaptıkları diyor eskiden ne yaptığından emindi Fatih Terim şimdi sürekli kendince bir şeyler deniyor ne yaptığını da bilmiyor
2012 2013 sezonunda devre arasına yakın daha Drogba gelmeden baya bir kesmişti burağı. Dönüş maçında 2 tane atmıştı Antalya maçıydı içeride.

Sergen'e ver Atibanın yerinde double double yaptırır bir sezonda hoca , sistem farkı işte
Tv'den izleyen adam bile bilmiyor ki takım ne yapacak hangi oyuncunun görevi ne topçu ne bilecek .

Sergen'e ver Atibanın yerinde double double yaptırır bir sezonda hoca , sistem farkı işte
Tv'den izleyen adam bile bilmiyor ki takım ne yapacak hangi oyuncunun görevi ne topçu ne bilecek .
Benim zoruma giden reis dün akşam bayağı anadolu takımları gibi stoperden forvete top şişirmeye çalıştık hani resmen takımın tek planı buydu

Düşün bak kendi evimizde Rizespor'a karşı oynuyoruz stoperden forvete top şişiririp gol arayan takım Galatasaray'dı

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt