Fatih Terim eskisi gibi değil eskisi gibi değil diyorduk sürekli bence Gedson bunun en büyük kanıtı. Fatih Terim'in hiçbir oyuncu tercihi sportif başarıya göre sahada ne yaptıklarına göre değil tamamen isimler üzerinden ilerliyor

Eskiden Burak en formda dönemindeyken sahada istediklerini yapmıyor diye çat kesik yiyebiliyordu Fatih Terim'in Galatasaray'ında şimdi neden hangi akla hismet Gedson sahada kalıyor sürekli ?

Mesele takımın kötü olması şampiyonluk yolunda gücümüzün yetmiyor olması filan değil benim zoruma giden Fatih Terim'in bu hale gelmiş olması. 18/19 sezonunda 8 de kapanır 18 de diyordu Fatih Terim çünkü ne yaptığını biliyordu şimdi futbolcularıma yakıştıramadım, anlatılacak gibi değil yaptıkları diyor eskiden ne yaptığından emindi Fatih Terim şimdi sürekli kendince bir şeyler deniyor ne yaptığını da bilmiyor
Ve bu adam bundan sonrada 11 de olmaya devam edecek.Terim Rui Costa ya söz verdi kötüde olsa oynatacam diye.Yoksa bunun başka izahı yok.Bildiğin halı saha topçusu.2 senedir ayağına top değmeyen adam bizi kurtaracak

Ve bu adam bundan sonrada 11 de olmaya devam edecek.Terim Rui Costa ya söz verdi kötüde olsa oynatacam diye.Yoksa bunun başka izahı yok.Bildiğin halı saha topçusu.2 senedir ayağına top değmeyen adam bizi kurtaracak
Fatih Terim'in inadını hafife almamak gerek dediğin gibi sene sonuna kadar ne olursa olsun Gedson oynamaya devam edecektir

Ne yalan söyleyeyim Fatih Terim'in bu hali çok zoruma gidiyor benim tanıdığım Fatih Terim bu değildi başaarılı olmak için hareket etmiyor inat etmek için hareket ediyor

Gedson iyi de biz çok saçma oynuyoruz kimden ne alacağımızı bilmiyoruz ve oyuncuya göre sistem yerine sisteme oyuncu entegre etmeye çalışıyoruz, bu olunca da son maçta olduğu gibi herkes ayağına bekleyen olduğundan kontra yiyince 2ye 6 kalıyoruz. Bu çocuğu forvete yakın serbest oynatmak gerekiyor ki rakip atağa çıkarken ani top kapislariyla rakibi kıralım.
Soldan sağa-sagdan sola top çevirip en son musleraya dönüp şişirme ile başarılı olamayız.

su adamin nasil bir taktik anlayis ile sahaya ciktigini burada bir kisi bile söyleyemez
mac basinda sag kanat gibi basliyor, sonra da dklar ilerledice ice kayiyor falan
ne bileyim sahada kim ne yapiyor ekrandan pek kestiremiyorsun belirli süre sonra
kimse maci basladigi yerde tamamlamiyor

Bu sinan denen herife ayar oluyorum ya Mohammed gelmeden öncede herif hakkında çok biliyomuş gibi analiz yapmıştı fos çıkmıştı ama

şu an formsuz olabilir ya da kötü oynuyo olabilir ama gedson'dan iyi adam mı var orta sahada da zorunluluktan oynatcaz

Merkezde milyon tane alternatif yok ki. Garanti diye nereden tutturdular anlamadım. Oynasa oynasa Feghouli oynar o da hala 11 başlayacak kıvamda değil.

Cezası neyse ödeyelim de oynamasın.

Arkadaşlar sorun bu adamda değil son haftalar oyunu fena değil. Takımda bir düzen yok sürekli taktik değişmese oyuncular yerinde oynasa bazı şeyler düzelecek.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gedson yuzunden Ankaragucu, Sivas ve Rize maclarinda golleri yedik. Oynadigimiz oyuna ayak uyduramiyor. Sahaya cikan oyuncular gorevlerini dogru yaparken Gedson takimin seviyesini dusuruyor.

Gedson yuzunden Ankaragucu, Sivas ve Rize maclarinda golleri yedik. Oynadigimiz oyuna ayak uyduramiyor. Sahaya cikan oyuncular gorevlerini dogru yaparken Gedson takimin seviyesini dusuruyor.
Evet özellikle rize maçında Luyindama'nın bacağını tuttu adam topa vuramadı, Marcao'ya fake attı marcao topu ıskaladı, Yedlin'i kışkırttı yedlin gitti penaltı yaptırdı. Hatta son golde tribünden bağırıp bizim defansın bütün motivasyonunu konsantrasyonunu alt üst etti 4.golü yedik

Ratinglerde takimin en iyi 2ci oyuncusu olmus bugun

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210325-232138_SofaScore.webp
    Screenshot_20210325-232138_SofaScore.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 50
Evet özellikle rize maçında Luyindama'nın bacağını tuttu adam topa vuramadı, Marcao'ya fake attı marcao topu ıskaladı, Yedlin'i kışkırttı yedlin gitti penaltı yaptırdı. Hatta son golde tribünden bağırıp bizim defansın bütün motivasyonunu konsantrasyonunu alt üst etti 4.golü yedik
Benim yazdiklarimdan bunu mu cikardin yani ;D

Beklentilerin altında olabilir şimdilik ama takım inanılmaz işler yapıyor da bu adam mı göze batıyor anlamsızca eleştirmek pek mantıklı gelmiyor ... Bu adama gelene kadar kaç kişi tel tel dökülüyor hoca ayrı formsuz takım ayrı formsuz yardımcı hocalar zaten senin benim gibi izleyici ...

Geri
Üst Alt