Nr alakası var? Adam topu alıyor önünde hareket eden bir tek kişi yok. Anlamıyorum ne istiyorsunuz siz bu adamdan?
Tipik taraftar akli. Ronaldinho gibi calim atsin, gol atsin, asist yapsin. Sneijder yerine neden Kaka'yi istiyorlarsa ayni sebepten

Son 4 maçın 3 tanesinde muazzam oynadı Karagümrük ve Hatay maçlarında doğrudan maçın adamıydı diyebiliriz Göztepe maçında Kerem & Halil ikilisiyle birlikte yine çok iyiydi sadece Trabzon maçında sakatlanıp çıktı 55. dakikada onun haricinde muazzam bir dönem geçiriyor

Defansif anlamda da iyi işler yapıyor. Kendisini tam bulsa (uzun süre oynamamış bir oyuncu sonuçta) ve kendine ayak uydurcak oyuncularla oynasa ligi süpürür. Seneye kalmasını umuyorum. Gidecek diye haberler çıktı hakkında ama sanki baya ısınmış buraya gibi geldi bana.

Screenshot_20210425-205129~2.webp

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedsonun konya maçında ayrılık acısından dolayı kötü oynayıp puan kaybetmemiz için yapılan kalbi bir suikast girişimi gibi duruyor

kız araştırılmalı

Kariyer yolculuğuna saygı duymayan bir hatun gedsona da saygı duymuyor demektir. Günümüzde parası ve gücü olmasına rağmen erkeğim diye gezen duygusal olarak zayıf çoğu kişiden farklı davranarak yolu vermiş. En doğrusunu yapmış zira hem ona ve işine saygı duymayan birine yol vererek kırmızı alarmları erken fark etmiş hem de Galatasarayda kalmış. Win win

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt