Hani gitmek istiyordu

IMG_20210429_202119.webp

Bu cocuk bu fizigi ile cok iyi toplar kapiyor yaw hizli ve calim atabilen bi oyuncu ama nedense hizini ve calim yatenegini konusturmuyor.Deneyin abi rakip sahada bol bol calip dikine pas olmezsiniz.Senere harika pas atti hic etti pozisyonu orda o Top M.o gelecekti yarim voleyi yapistirirdi topla kaleciyide iceri sokardi.

Bu cocuk bu fizigi ile cok iyi toplar kapiyor yaw hizli ve calim atabilen bi oyuncu ama nedense hizini ve calim yatenegini konusturmuyor.Deneyin abi rakip sahada bol bol calip dikine pas olmezsiniz.Senere harika pas atti hic etti pozisyonu orda o Top M.o gelecekti yarim voleyi yapistirirdi topla kaleciyide iceri sokardi.
Hocanın direktifi olduğunu düşünüyorum. Fark ettiyseniz hiçbir futbolcu kenarlarda değilsek çalım denemiyor. Hoca top kaybında arkaya güvenmiyor, kontraya bir türlü önlem alamadık bu sezon. Muhtemelen bunun etkisi var. Dinamo iki bek ve yanında arkayı sağlama alacak bir orta saha ile gelecek sezona girersek yeteneklerini izleyebileceğimize inanıyorum ama asıl sorun o kadro mühendisliğini yapabilecek miyiz gelecek sezon için :cofused:

Hocanın direktifi olduğunu düşünüyorum. Fark ettiyseniz hiçbir futbolcu kenarlarda değilsek çalım denemiyor. Hoca top kaybında arkaya güvenmiyor, kontraya bir türlü önlem alamadık bu sezon. Muhtemelen bunun etkisi var. Dinama iki bek ve yanında arkayı sağlama alacak bir orta saha ile gelecek sezona girersek yeteneklerini izleyebileceğimize inanıyorum ama asıl sorun o kadro mühendisliğini yapabilecek miyiz gelecek sezon için :cofused:
Keremde çalım atmadi denemedi fazla farkettim zaten maçta. Profosyonel ekip gelmediği sürece bir halt olmaz kim gelirse gelsin. Sirk şu an kulup

by geri pas. galatasaray'daki ilk pozitif işini candeas'ı sakatlayarak yaptı.

Önünde onca koridor varken yan pas geri pas yaparak yeteneklerine ihanet ediyor.

Takım cesaretlendirmiyor ki adamı, bir tek halil sırtı dönük pas alınca dönüp bir şeyler yapmaya çalıştı.

Kırmızıyı görmek istedi resmen, kafada bitirmiş sezonu.

Bos yapmaYin normal taktiksel fouldü

cok net bir kirmizisi verilmedi
var neden es gecti anlamadim

Geri
Üst Alt