Son haftalarda iyi oynuyor ama bahsedilen 10 milyon euro opsiyon riskine değer bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Sonra elimizde kalabilir. Halil, Mohamed ve Onyekuru'nun bonservislerine odaklanalım derim.

Takımda kalırsa, iyi bir kamp dönemi geçirirse, önümzdeki sezon çoğu kişinin hayranlıkla izleyeceğini düşünüyorum. Şu anda çok fazla kasmadan oynuyor ama önümüzdeki sezon daha iyi bir takımda, daha iyi bir performans gösterebilir. Eğer yapabiliyorsak 1 sezon daha kiralayalım.

Takımda kalırsa, iyi bir kamp dönemi geçirirse, önümzdeki sezon çoğu kişinin hayranlıkla izleyeceğini düşünüyorum. Şu anda çok fazla kasmadan oynuyor ama önümüzdeki sezon daha iyi bir takımda, daha iyi bir performans gösterebilir. Eğer yapabiliyorsak 1 sezon daha kiralayalım.
Şu teknik ekiple iyi kamp gecirme ihtimalimiz var mi

Pişmaniye gibi başlariz sezona

Kiraya tamam da satın alma riskli.

Son haftalarda iyi oynuyor ama bahsedilen 10 milyon euro opsiyon riskine değer bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Sonra elimizde kalabilir. Halil, Mohamed ve Onyekuru'nun bonservislerine odaklanalım derim.
10 milyonu kimse vermez. tekrar kiralık denenebilir.

gerçi sene sonu gidecek adamlarla takımı doldurmak da riskli. 1-2 tane olmalı sadece.

Kalsın bir sezon daha. Adamın var bir kalitesi. Topu kontrol edişinden, pas atmasından.

Vasat bir topçu , öne çıkan özelliği ne yazık ki
Bu gün o bölgede oynuyorsa muhakkak bir özelliğin iyi olmalı en kötü Ozan Tufana bakıyorsun topla hayvan gibi katedip uzaktan şutla tehlike yaratıyor bunda o da yok bu paraları vermektense olmuş topçulara yönelmemiz lazım o bölgede bize asist yapacak şut atacak mücadele edecek liderlik vasıflarına haiz birileri gerek.

Takımın ahengi öylesine bozuk ki (Bunu bizim lig ölçeğinde söylediğime dikkatinizi çekerim!), hemen her şey doğaçlama gelişiyor. Dünyanın en iyi beş orta saha oyuncusundan birini getirip sahaya sürsek, sudan çıkmış balığa döner, kendini sürekli yan-geri pas yaparken bulur...

Kaliteli takımlarda gördüğümüz verimli, dikine paslaşmalar, sadece pası alan ve verenin marifetinden ibaret değildir. Topla oynayan oyuncuya pas ve dripling opsiyonu sağlamak için etrafındaki oyuncuların birbirleriyle senkronize şekilde hareketli olması gerekir...Rakibin markajında bezgin bezgin sözümona top bekleyen adamlarla 3. bölgeye varamadan 500 pas yaparsın, o da rakip kendi sahasına çekilirse; önde basmaya gücü olan nefes aldırmıyor zaten...

Kira isi iyi bence. Tutmazsa dehlemesi kolay. Bjkdeki kiraliklar is yapti. Lucenin 2. sezonunda da bir suru kiralik vardi.
DABwpvMXgAIAegR.webp

Pozisyonunu sonradan gordum buna kirmizi kart diyenn taraftara harbidende hakemler tarafindan ezilmek hak o pozisyon neye gore kirmizi deniyor Tovbe Tovbe

Adamı izlediğim maçlarda sürekli hareket halinde. Takım arkadaşı topu alınca sürekli boşa çıkıyor. Topu ileri iyi taşıyor, Dikine oynama gayretinde. Pasları iyi. Rakip ataklarda defansa iyi dönüyor. Gayet iyi pres yapıyor. İnce yapısına rağmen güçlü.
Bence adam gayet başarılı.
Orta alanımıza hareketlilik ve direnç getirdiğini düşünüyorum. Rakip ceza yayı önünde etkili değil şu ana kadar o da çok önemli değil. Önünde bir ofansif orta saha olmalı zaten.
Nesini beğenmiyorsun?
Performansi yukseldiginden beri gol yemiyoruz Buda Gedson gibi hareketligi bi oyuncu sayesinde zaten Yoksa defans gene çop eskisi gibi kolay gelemiyor rakip en azindan

Gol yok asist yok orta sahada omer oynasin daha iyi.
Bizi prime selcuk inan ve melo lazim
Gol lazik asist lazım ama mucadele ediyor yalanina gelmeyin şut atamiyor ara pasi atamıyor

Gol yok asist yok orta sahada omer oynasin daha iyi.
Bizi prime selcuk inan ve melo lazim
Gol lazik asist lazım ama mucadele ediyor yalanina gelmeyin şut atamiyor ara pasi atamıyor

Yani FT yuzunden takim kapasitesinin %50 sini ortaya koyamiyor ama şut , gol ve duran top tehdidi olmayan orta saha oyuncusuna para vermeye gerek yok.

Benim buyuk hayal kirikliklarimdan biri.

Ingilterede sezon öncesi yemiş adam. Bizim sezon oncesi kampimizla gerileme ihtimali bile var. Gedsonun mac kondisyonu kazanması lzmdı. Onu da kazaniyor yavas yavas.

Adam emreler ve taylanla oynuyor yaw. Gömmeden önce çevresini de görmek lzm.

Ingilterede sezon öncesi yemiş adam. Bizim sezon oncesi kampimizla gerileme ihtimali bile var. Gedsonun mac kondisyonu kazanması lzmdı. Onu da kazaniyor yavas yavas.

Adam emreler ve taylanla oynuyor yaw. Gömmeden önce çevresini de görmek lzm.
Taylan'ın dikine paslarıyla takımın hücumuna daha çok katkısı olduğunu düşünüyorum geride oynamasına rağmen.

Taylan'ın dikine paslarıyla takımın hücumuna daha çok katkısı olduğunu düşünüyorum geride oynamasına rağmen.

Duzgun 1 orta saha hattı kurulursa Taylan yedek kulubesine geçer. Ben yeterli görmüyorum kendisini. 6 numara için ancak rotasyon olur. 8 ve 10 numaralar için rotasyon bile olamaz. Salih ve aytacı alıp, Taylanın alıcısı varsa 5-7 arası bir fiyata kitlemek lzm. Italyadan isteyenler vardı haberler dogruysa.

Kesinlikle, ama kesinlikle kalmamalı. Hiç bir şekilde bizim aradığımız 6, 8 ve ya 10 numaramız değil.

Hocanın maç sonrası açıklamasına da hiç şaşırmadım. Kendisi ne oynadığımızı da bilmiyordur.

Geri
Üst Alt