iyi güzel oyuncu da çok sipsi yav, kafaca sıyrılması gerek. bizi geçtim, kendi kariyeri için.

@Hayri Cund
Hayri yazini bulamadim ama Taylan'li orta sahadan vazgec derim renkdas. Iyi niyetli ama kisitli. Yedek olarak sonuna kadar kalmali hatta maasi da artsin ama bizi ileriye tasiyacak yetenekte degil. Cok basit ve sacma hatalar yapmanin yani sira, kosulari goremiyor. Henry ve Halil birkac kez sitem etti mac icinde. Yok yani olmaz olsa da cok zaman ister.

yok rtaş seviyorum herifi vazgeçemem

Bugün iyi değildi. Aktif dinlenmeyle maçın 75 dakikasını falan geçirdi. Arada oynamaya çalıştı.

taraftar topla olan becerisine odaklanıyor genelde ama bence en önemli yanı topa baskı yapması
bizim enerjisi düşük ve ağır takımda top rakipteyken rakibe zorluk çıkaran yegane adam. enerjisi ve çabukluğu sayesinde sürekli basıyor ve hataya zorluyor. takımda en çok top çalan oyunculardan biridir muhtemelen.

gedson kalmayacaksa mutlaka top rakipteyken top çalabilecek, koşabilecek, pozisyon kapatabilecek bir orta saha bulmamız şart.
taylan, emre gibi adamlar bütün güçleriyle mücadele etseler bile rakibi bozamıyorlar.

İlk zamanlarında da topcunun kralı dedik. Yine tüketim toplumu Z kuşağı bu adamı itin bir tarafına sokuyordu. O Benfica maçını hatırlıyoruz, hayvan gibi topçu. İnşallah seneye de kiralarız.

Olm bu adamı alalım ya

Uzun zaman sonra adam akıllı orta saha gördük

Ne yapıp edip alalım veya 1 sene daha kiralayalım

Yanına sağlam 2 orta saha daha koysak uçarız

Geri
Üst Alt