Bizde kendini buldu, Tottenham travmasını atlatırlarsa en azından Ribéry gibi bizde oynadığı için gurur duyacağımız biri olur yakın zamanda. Hem de kazıklanmadığımız bir model. Türkiye liginin kat kat üzerinde. Hâlâ gol atamadı filan diyenler var, turnusol kâğıdı gibi toptan anlama seviyesini belli ediyor forumdaki.

Beyler siz nasil bir os istiyorsunuz? son 5 yilda hatta belki 10 yilda orta sahada böyle defansif, hareketli, dikine kat edebilen ve ciktigi maclarin %80’inden fazlasinda ortalamanin uzerinde oynayan bi topcu izlemedim ben. Sürekliliginin oldugunu da kanıtladı son 6-7 maçta takımın yıldızıydı her mac.

Bakiyorum yorumlara olmasa da olur diyen var, gol atamiyor kalmamalı diyen var

son 2 aydir takimin yükünü tek basina cekiyor takimi sirtliyor. sampiyonlugu son maca tasimissak bu adam sayesinde tasidik.

bu herife bile kalmasin diyenler takimda kimin kalmasini istiyor cok merak ediyorum.

Kaldi ki zaten bi sezon daha kiralayamayiz bu herifi 13-15 milyona gider bir yere. Veya benfica tekrar kullanmaya baslar.

takimda kim kalmali deseniz muslera ve mustafa’dan bile öne yazarim bu herifi, marcao’dan sonra yazacagim kisi olur, hala daha bos bos ötüyorsunuz xavi iniesta tarzi birini bekliyorsunuz herhal

Birde komple bir takımda izleseydik arkadaşı.. her sezon bir yerimiz eksik diğer yer yamalı. Yeter artık...

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Beyler siz nasil bir os istiyorsunuz? son 5 yilda hatta belki 10 yilda orta sahada böyle defansif, hareketli, dikine kat edebilen ve ciktigi maclarin %80’inden fazlasinda ortalamanin uzerinde oynayan bi topcu izlemedim ben. Sürekliliginin oldugunu da kanıtladı son 6-7 maçta takımın yıldızıydı her mac.

Bakiyorum yorumlara olmasa da olur diyen var, gol atamiyor kalmamalı diyen var

son 2 aydir takimin yükünü tek basina cekiyor takimi sirtliyor. sampiyonlugu son maca tasimissak bu adam sayesinde tasidik.

bu herife bile kalmasin diyenler takimda kimin kalmasini istiyor cok merak ediyorum.

Kaldi ki zaten bi sezon daha kiralayamayiz bu herifi 13-15 milyona gider bir yere. Veya benfica tekrar kullanmaya baslar.

takimda kim kalmali deseniz muslera ve mustafa’dan bile öne yazarim bu herifi, marcao’dan sonra yazacagim kisi olur, hala daha bos bos ötüyorsunuz xavi iniesta tarzi birini bekliyorsunuz herhal
Bu durumda olmamızın en önemli nedeni bu işte bu taraftar kitlesi

Bugün bomboş şut atacak yerde geriye vermeler falan. Öyle çok özlenilecek adam değil, tabii bizde tek Taylan orta saha olunca ve etebo gibi yedek olunca adama tapmalar doğal

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gedson çok kötü şut çekiyor hani Benfica'da ilk vitrin yaptığı dönem haricinde öyle çok net şutlar çıkardığını hatırlamıyorum

Gecen sene de seri boyle ovuldu bombos herifler. Şut atamayan orta saha. Ligi 0 gol ile kapatti seneye de kalsin 0 gol ile kapatsin yine sampiyon olama.

İyi oyuncu mümkünse kiralanmalj tekrardan yüksek potansiyelli. Yanlizca şunu söyleyeyim bu adam orta sahanın iyi bir parçası konumunda olur. Öyle takımın en büyük yildizi her frikiğin ,korneri başına gecicek takımın en iyisi olacak o güveni vermiyor bana. Son haftalarda her duran topun başında etkili bir şey yaptığını görmedik. Çünkü bu adam o rolün adamı değil..

Umarım 1 sene daha bizimle kalır. Mükemmel oynadı son dönemde. Ben son dönemde Galatasaray maçları içinde bir oyunca bu kadar övgü dolu sözler söylediğimi hatırlamıyorum.

1.5 yıllık kiralanmalı dedik şimdi çok zor kalması yazık oldu çabalarına.

Ben anlamiyorum, daha ne istiyorsunuz?
Dun, bu cocuk 8 numara oynamadi. Ayni anda hem 6 hem de 8 numara oynadi. Belki gozumden kacti ama daha calim yedigini gormedim. Neredeyse her topu caldi ya da rakibi bozdu. Sag kanat, sag bek, sol bek, sol kanat hepsini besledi, hepsine orta acma sansi verdi. Belhanda gibi sacma sapan top kayiplari da yapmadi.
Ayrica sadece Gedson degil, takimda kimse birbirini tanimiyor. Kimse kimin ne yapacagini, nereye hareketlenecegini bilmiyor.
Son olarak, Avrupa'da basari istiyorsak cigersiz oyuncular lazim.

Geri
Üst Alt