Tek basina bir takim gibi oynadi dün. Umarim kalma imkani varsa gerilemez. Bunun üzerine takim kurulmali.

Zaten kimi sevdiysek gönderdiler, Keita, Melo... bu da gitmez umarim.

Kalite ve yetenek olarak ligin üstünde olduğunu gösterdi. Stoper oynadığı Hatay maçından itibaren çoğu zaman sahanın en iyisi oldu. Hiçbir zaman vasatın altına düşmedi. Bonservisiyle almamızın imkanı yok ama umarım 1 sene daha kiralanabilir.

Arsenalde zengin etebosuyla muthis ikili olurlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Veda sebebini bilmem ama bizim polislerden ve pasif yonetimden beklenir asagidaki olaylar.

GEDSONUN KARDEŞİ, TARTIŞMA!

Hatta stada giriş sırasında çıkan arbedede güvenlik güçlerinin Gedson Fernandes'in kardeşiyle tartıştığı ortaya çıktı.

MAÇ BİTER BİTMEZ VEDA MESAJI

Maç bitince bu gelişmeden haberdar olan Gedson sarı-kırmızılı yönetimden kimseyle görüşme gereği duymadan veda mesajını paylaştı.

FALCAO'NUN EŞİ POLİSLE TARTIŞTI

Gedson dışındaki oyuncuların yakınları da mağdur oldu. Falcao'nun eşi polisle tartışırken, Halil'in Hollanda'dan gelen akrabaları saatlerce kuyrukta bekledi

Doğruya doğru şampiyonluğa çok inanmıyordum 40 haftalık ligin son 5-6 maçında işin cidiyetinin farkına varıp şampiyon olmaya çalışırsan olacak budur

Ama daha maç biter bitmez Gedson'un veda etmesi çok zoruma gitti hani zaten 6 aylığına geldi de asıl performansını 6-7 maçta filan izleyebildik benim zoruma giden o. Hani Karagümrük maçıyla birlikte başlayan süreçteki Gedson'u gidip sahada canlı canlı izlemeyi çok isterdim önümüzdeki sezon

Bu saatten sonra Gedson gibi Ghezzal gibi adamlar tabii ki de STSL düzeyinde 1 sezonlarını daha boşa geçirmek istemez ne diyelim yolu açık olsun...

Denizli macinda kaptigi top harikaydi ve sonunda penalti olmustu Kereme Harika pas atti ama degerlendiremedi Bi macta senere harika bi pas atti iyi bir forvete gelseydo o top Voleyle Gol yapardi M.onun iptal olan bir golu vardi Babel il dediler ordada asisti gume gitti ligde yanlis hatirlamiyirsam 2 asisti var cocugun 5 veya 6 asistide yendi ligi 7veya 8 asistle tamamlayabilirdi.Buda oyunu cift yonlu oynayan bi oyuncu icin harika sayilar.Uretkenlik sorunu oldugunu dusunmuyorum ben

Ritmini de bulduğuna göre bir daha yolu buralara düşmez.Arka planda keşke bir sene daha kiralık oynaması için görüşme yapılmış olsa diye düşünsem de -fotottarena demişti- mümkün değil.Bakalım çıta yükseldi, yerini nasıl dolduracağız.Düşünüyorum da kiralamasak mıydı, hem başkalarına oyuncu yetiştirdik hem beklentileri yükselttik :(

Kısa sürede kendini çok sevdirdi.

Yumuşak görünen ama müthiş akıllı press yapan ayağı çok temiz bir arkadaş. 8 numaranın en güzel örneklerinden.

%10 bence bir daha gelmesi çok zor keşke + 1 sene daha opsiyon olsaydı

Daha evvel de yazılmıştır ama tekrar edelim ; net bir şekilde turnusol kağıdı forumdaki toptan anlamayanları ayıklamak açısından. Seri de böyleydi. Türk taraftar algısını artık ezber ettiğimiz için , basit gibi görünen zor işleri çok iyi yapan futbolcuların burada anlaşılamıyor oluşunu çokça gözlemliyoruz maalesef.

Geri
Üst Alt