Yönetim belli olsa ne olmasa ne yarım devrede kendisini bulup kapağı iyi bi yere atma peşindeydi istediği oldu ama maalesef biz
şampiyonluktan olduk.Kendisini rotasyon topçusu yapıp yavaş yavaş ısındırarak oynatabilirdik mesela böylece kiralama ihtimalimizde artardı

1 yıl daha kiralamak zorundayız hem uyumu sağlamış hemde bu kadar potansiyelli bir oyuncu bulmamız çok zor. Gedson-Halil-Mostafa-Kerem-Taylan-Marcao-Emre Kılınç takımımızın temelini kurabileceğimiz isimler.

Yönetim belli olsa ne olmasa ne yarım devrede kendisini bulup kapağı iyi bi yere atma peşindeydi istediği oldu ama maalesef biz
şampiyonluktan olduk.Kendisini rotasyon topçusu yapıp yavaş yavaş ısındırarak oynatabilirdik mesela böylece kiralama ihtimalimizde artardı
Kim oynayacaktıki yerine?

Gedson oynadı da hangi maçı kaybettik mesela onun yüzünden

Elde orta saha gibi orta saha olan tek adamdı yav.

Gedson beni de çok yanılttı, fizikli orta saha beklerken cılız genç çocuk gelince eyvah demiştim.

Başta biraz alışma süreci oldu, sonra top çalmalar ön alan baskısı düzgün paslar, akıllı top saklamalar ve üstün pozisyon bilgisi ile, orta sahayı ayakta tuttu.

Beşiktaş maçı öncesi orta saha şöyle gözüküyor du.
Josef&Atiba vs Taylan

Gedson buna maç boyu izin vermedi.
Top çalma da çok iyi.
Geri dönme ihtimali de bence yok.

Gscimbom mobil

Kim oynayacaktıki yerine?

Gedson oynadı da hangi maçı kaybettik mesela onun yüzünden

Elde orta saha gibi orta saha olan tek adamdı yav.
Kabul etmeliyiz ki birazda kendisine güvenerek Belhanda'ı gönderdik maalesef Belhanda gönderilmese Sivas ve Ts aralığında bu kadar kaybımız olmazdı bence.Belhanda Gedson'dan iyi demiyorum bu arada demem de zaten ama Konya maçında anca açıldığını göz ardı etmemek gerek

Kabul etmeliyiz ki birazda kendisine güvenerek Belhanda'ı gönderdik maalesef Belhanda gönderilmese Sivas ve Ts aralığında bu kadar kaybımız olmazdı bence.Belhanda Gedson'dan iyi demiyorum bu arada demem de zaten ama Konya maçında anca açıldığını göz ardı etmemek gerek
Olur mu öyle şey yahu

Bizim hem Gedson hem Belhanda'ya ihtiyacımız vardı. İkisi çok farklı adamlar.

Belhanda konusu yönetim işgüzarlığı benim gözümde.

belhanda gedson'un son 3 haftada attığı pasları en son 2018'de schalke deplasmanında atmıştı.

1621250127916.webp

Oynadığı maç başına en çok top çalan oyuncular.

Son haftalardaki orta saha direncinin artış sebebi de buydu.

1621250211125.webp

Bu da kilit pas istatistiği, hem defansta hamallık yapıp hem de ofansta en yüksek ortalamayı tutturmuş. Belhanda işin sadece bu kısmına bakıyordu, onunla aynı.

İnşallah bir mucize falan olur da 1 yıl daha kiralayabiliriz şu herifi.

Geri
Üst Alt