Daha evvel de yazılmıştır ama tekrar edelim ; net bir şekilde turnusol kağıdı forumdaki toptan anlamayanları ayıklamak açısından. Seri de böyleydi. Türk taraftar algısını artık ezber ettiğimiz için , basit gibi görünen zor işleri çok iyi yapan futbolcuların burada anlaşılamıyor oluşunu çokça gözlemliyoruz maalesef.
Seri ile Gedsonun alakasi yok Gedson topu ayagina aldiginda bile ben yetenekliyim diye parliyor adam.Top calma calim tempo herseyde Serinin onunde Gedson .Seri iyi bi futbolcu olabilir ama bizim ligde iş yapmaz Bi 6 numaraya gore cok yumusak .Gedson bile daha sert kalir onun yaninda

Ikinci yari Gedsonlari filan almasaydik 4veya 5.olurduk sanirsam.Bizim Defans oyunculari beceriksizlik yapmasaydi cok rahat sampiyonduk.Ikinci yari puan kaybettigimiz maclarinin hepsinde defans oyuncularimizin yaptigi net bireysel hatalar yuzunden puan kaybettik.

Seri ile Gedsonun alakasi yok Gedson topu ayagina aldiginda bile ben yetenekliyim diye parliyor adam.Top calma calim tempo herseyde Serinin onunde Gedson .Seri iyi bi futbolcu olabilir ama bizim ligde iş yapmaz Bi 6 numaraya gore cok yumusak .Gedson bile daha sert kalir onun yaninda
Doğru ama Seri oyun görüşü ve pas kalitesi ile fark atıyordu.. Seri’yi takıma monte etmek zor oldu, fakat son zamanlarda hoca başarmıştı bunu.. bu sene kalsa çok şey değişirdi..

Ikinci yari Gedsonlari filan almasaydik 4veya 5.olurduk sanirsam.Bizim Defans oyunculari beceriksizlik yapmasaydi cok rahat sampiyonduk.Ikinci yari puan kaybettigimiz maclarinin hepsinde defans oyuncularimizin yaptigi net bireysel hatalar yuzunden puan kaybettik.
Saracchi'nin taçları ve garip geri paslar

gs formalı antrenmanda hala :uhu:

Gedson ilk gunlerinde ben kendi adima "iyi oyuncu" oldugunu ve yararli olacagini soyledim, kiz diye lakap takanlarin aksine. Her gelen oyuncudan ilk 3 macta direkt katki vermesini beklemek ozellikle son 2 senesinde arka arkaya 5 mac oynamamis bir oyuncu icin cok zor. Buna ragmen ilk macinda, Alanya Kupa maciydi sanirim, kalitesini gosterdi.

Cok net ihtiyacimiz olan tipte bir orta saha. Kolay kolay top kaybetmiyor ve ustune gercekten kritik toplar kapiyor. Enerjisi de oldukca yuksek, ayni dakika icinde defansa gelip top cikarip, sonra rakip korner direginde pas istasyonu oluyor ya da dribble edebiliyor iceri dogru.

Eksik olanlar su; Gedson'un etrafina dogru profildeki orta saha oyunculari. Isiran ve tempolu-agresif defansif orta saha ve inceci, skorer ofansif bir orta saha. Bu iki tipte iki oyuncumuz (yakinlik olarak) var ancak ne istenilen duzeydeydiler ne de birlikte oynayabildiler Gedson'la. Boyle olunca, verimlilik de dusuk oluyor. Kisacasi, Gedson kiralanacaksa, insallah olur, ustte belirttigim tipte 2 ilk 11'e orta saha oyuncusu gerekiyor. Lider stoper ve beklerin eksikligine ise deginmiyorum.

müthiş yetenek...sezonun sonlarına doğru ritim tutmaya başlayınca bunu fazlasıyla kanıtladıda...tek eksiği bana göre şut atmaktan çekinmesi....Cezasahası civarlarında bazen çok şansı oluyordu ama illâ pas atmaya yanaşıyordu...belki şut çekse gol ve gollerde atabilirdi o pozisyonlarda...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Screenshot_2021-05-25-06-28-21-60.webp

Belki aynı pozisyon oyuncuları değil ama bu gözler Melo'dan sonra böyle orta saha izledi ya...

Kalite açısından bahsediyorum. A kalite futbolcu muhtemelen yolu bir daha buralara düşmeyecek.

Bari şampiyon olsaydık en azından geldi şampiyon yaptı gitti diye avuturduk kendimizi.

Ulan Rui Costa yap bir güzellik daha...

Aldık varsayabilir miyiz şimdi 1 sene daha
Yönetime değil bu transferde hocaya güveniyorum

Geri
Üst Alt