Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.483
- 3.580
- 648
Bu lafı söylemeyi bırakalım artık bence şef. Uğursuzluk getiriyor. Gedson gelecektir.GALATASARAY BİR OYUNCUYU İSTERSE O OYUNCU MUTLAKA PARÇALIYI GİYECEKTİR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu lafı söylemeyi bırakalım artık bence şef. Uğursuzluk getiriyor. Gedson gelecektir.GALATASARAY BİR OYUNCUYU İSTERSE O OYUNCU MUTLAKA PARÇALIYI GİYECEKTİR
Bu kim miGalatasaray'da transfer bitmez!
Bu kim![]()
Soruyu sorduğum tarihe dikkat kesilelim. Yakşamlar.Bu kim mi
Biliyorum yinede tanimamani kınıyorum. Sana yakistiramadimSoruyu sorduğum tarihe dikkat kesilelim. Yakşamlar.
Her zaman söylüyorum sana da diyorum. Türkiye'de Galatasaray Hatayspor ve Fenerbahçe dışında kimsenin kadrosunu bilmem. Avrupa'da da sadece a sınıf oyuncuları bilirim. Eğlenmek için yeterli sayı.Biliyorum yinede tanimamani kınıyorum. Sana yakistiramadim
Evet almamız gereken 2. Os oyuncusuda belli olduBeşiktaş, Ligue 2 ekibi Nimes forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Lamine Fomba'yı kiralamak istiyor. (L'Equipe)
bjk gedsondan P yi yedikten sorna hahahaahahahahahhahaha. DIREN VE EFSANE OL
Şaka bir yana Fomba ne alaka ya. Ne yapacaklarmış ki onu?Beşiktaş, Ligue 2 ekibi Nimes forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Lamine Fomba'yı kiralamak istiyor. (L'Equipe)
bjk gedsondan P yi yedikten sorna hahahaahahahahahhahaha. DIREN VE EFSANE OL