- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Gedson Fernandes, Estoril - Benfica maçında yedekler arasında.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson Fernandes, Estoril - Benfica maçında yedekler arasında.
![]()
Çok dinamik ve hücum ve defans dengesi daha iyi olan, Cica'nın daha rahatladığı ve daha skorer olabileceği bir orta saha düzeni olur bence.Gedson gelirse berkan gedson cigaldau nasıl olur
6 yerine gedson da olabilir diyorum ben de tutar ise eğer çok dinamik olurÇok dinamik ve hücum ve defans dengesi daha iyi olan, Cica'nın daha rahatladığı ve daha skorer olabileceği bir orta saha düzeni olur bence.
seksiGedson gelirse berkan gedson cigaldau nasıl olur
Bende öyle düşünüyorum. Berkan- Gedson- Cica dinamizm, top kapma ve yaratıcılık dengeli olur. Yedeklemek için de Umut Güneş yada bir Türk de alınmalı Aytaç beklediğimden çok daha kötü.6 yerine gedson da olabilir diyorum ben de tutar ise eğer çok dinamik olur
Geçişleri iyi yaparız lakin yerleşik oyunda nası oynarız orası muamma berkan ve gedson birbirlerini bozabilirler he taylan berkandan daha iyidir her türlüÇok dinamik ve hücum ve defans dengesi daha iyi olan, Cica'nın daha rahatladığı ve daha skorer olabileceği bir orta saha düzeni olur bence.
Devre arası Benfica, Gedson'u yollamaz ise GSCimbom'dan kuracağım bir ekip ile Portekiz'e gidip Rui denen puştun icabına bakacağız.