Yonetim kadro disi birakmis diyorlar. Kendisine kulup bul denmis.
Haydi inşallah diyorum da bugün sözleşmesi fesih edilse bile kesin Galatasaray alabilir diyemem, çünkü Dünya devleriyle herhangi bir transfer konusunda yarışabilecek durumda değiliz Gedson 'un hiçbir talibinin olmaması lazım Galatasaray 'a gelmesi için

Haydi inşallah diyorum da bugün sözleşmesi fesih edilse bile kesin Galatasaray alabilir diyemem, çünkü Dünya devleriyle herhangi bir transfer konusunda yarışabilecek durumda değiliz Gedson 'un hiçbir talibinin olmaması lazım Galatasaray 'a gelmesi için
Gedson'un ciddi talipleri olmaz, cunku herif oynamiyor. Olsa bizim ayarimizda kulupler olur, salliyorum Lille gibi mesela. Bunlara da oyuncu kaptirmamak icin yonetimin devreye girmesi lazim. Orasi da beceri isi yani.

Bu kadar endüstriyel düşünülmemesi gereken bir alan futbol. Özellikle Benfica'nın tavrı gerçekten başka seviye uyuzluk. Oyuncuya yazık ederek ticarete karşıyım arkadaş.

Gedson'un ciddi talipleri olmaz, cunku herif oynamiyor. Olsa bizim ayarimizda kulupler olur, salliyorum Lille gibi mesela. Bunlara da oyuncu kaptirmamak icin yonetimin devreye girmesi lazim. Orasi da beceri isi yani.
Gelirse gerçekten çoğu derdimizin üstünü örtebilir yara bandı misali. Geçen sene hiçbir rakibin geçiş oyununa izin vermiyordu şimdi ki orta sahamızla rakibin geçiş oyunlarını izliyoruz bol-bol

Geçen sene ki top çalma, sahipsiz topları kazanma, dribling, ikili mücadeleye girme istatistikleri filan çok çok zirveydi. Bunların hepsini aynı anda yapabilecek 2. bir orta sahayı bu lige getirebilir miyiz ? emin değilim açıkçası

Gedson sart oglu sart bu takima.

Berkan - Gedson - Cicaldau

Bambaska seyler izleriz.

Messi gelse yine boş bizim takıma. Hoca yok, çalışma yok, azim yok, anca laylaylom var. Birde hocanın vitrin maçlarında biraz mücadele göreceksiniz o kadar, sonuç itibariyle elimizde herhangi bir kupa kalkmayacak

Geri
Üst Alt