formda olsa zaten bize düşmez. ayrıca isterse 10 maçta hazır olsun, sanki şampiyonluk için yarışacağız...

ocakta gedson, yazın feghouli ve babelden açılan bütçeyle de en az 2 tane lider topçu lazım.

bu vakitten sonra yerine daha potansiyelli bir genç bulamıyorsak, mohamed rezil bile oynasa 11 başlamalı. halilin de sık sık süre alabileceği bir formasyona dönülmeli.

gedsonda gelirse potansiyel olarak en yüksek iki oyuncu bence mohamed ve gedson olur. hoca 3 yıl sonra vaat ettiği futbol için bu iki oyuncuyu ne yapıp edip potansiyeline yaklaştırmalı.

santraforda halil, ortasahada cicayla felan gol atamaz bu takım. cica ve halil değişmeli olarak 10 veya forvet arkası oynar.

Hocanin kafasindakin net kurgu gecen sene

Irfan-Gedson
Taylan
idi her turlu sonra araya birileri girdi irfani kaptirdik fenere her neyse su orta sahayi kursak yazin muhtemelen gedsona para kalcakti ve adam gibi bi orta saha izlicektik naptik irfan’in maliyetinin 500euro assasina ne idugu belirsiz bi herif aldik kur farki da cabasi

Burda ick ya bu paralar verilmemeli deniyodu eyyy gidi nerden nereye geldik simdi

Formsuz olup olmamasını bir önemi yok her şekilde gelmesi faydalı olur. Bu sezon zaten ligden kopma aşamasındayız ama Avrupa için Gedson büyük güç olur keza önümüzdeki sezonlar için kadronun temelini oluşturacak isimler arasına yazılabilir.

Mac oynamiyo djye antrenman da mi yapmiyo yani?3-5 maca civi gibi olur,yetenegi yeter zaten.

Ayrica bize geldiginde Covidliydi ve sanirim daha uzun sure oynamamisti ve ilk baslarda yazilanlar gibi cok kotu degildi.
Bence de Giresun macindan once gelmeli. Hatay - Ts - Alanya
Bu 3 mactan saglam cikamazsak donemeyiz.

Sosyal medyada bu kadar yanlamaya da artık gelmezse pes derim.

Maçı izlemiş seyirciyi görmüş gaza gelmiş belli ki. Her şeye like atıyor. :money:

Bu galibiyet çok önemliydi transfer politikamız açısından.

Şubat'ı garantiledik ve Gedson bizim en büyük ihtiyacımız.

Cicaldau'yu önde kullanmak çok önemli. Bunun için Gedson çok kritik transfer.

Berkan'ın önünde formda bir Gedson ve Cica çok can yakar koptuk dediğimiz ligde bile tekrar kafaya oynarız.

eksik tek parca

------berkan-----------
gedson-----------------
-------------Cicaldau
Morutan Diagne Kerem

solbakken yerine dennis mani baya istiyoruz sanirim. menajerini bugün stada davet etmisiz
Dennis Man'ı defalarca izledim. Solbakken'i pek izlemedim. Kısa özetler sadece. Man, Oğulcan'ın Rumen versiyonu gibi geliyor bana. Daha teknik ve dengelisi. Skor katkısı verir ama yüksek beklentiler oluşursa karşılayamaz gibi geliyor bana. Solbakken ise çalışkanlığıyla ve üretkenliğiyle bize daha çok uyar gibi geliyor.

FFEqAydXoAcmw7-

acaba bize para için mi yanlıyor yoksa gerçekten seviyor mu takımı

Geri
Üst Alt