Daha seyirciyle oynamadi. Acaba gercekten 20 milyon istediler mi?

büyük liglerden bi takım teklif götürürse yüzümüze bakmaz bence

Olm en çok seni istedik seni bekledik be. Gelmiş olsaydın ligin de içinden geçebilirdik.

Berkan Gedson Cicaldau üçlüsü rakibi perişan edecek üçlü olurdu. Gedsonun tek başına bjk ortasahasını tokatladığını varsayarsak yanındaki diğer iki dinamik ortasaha ile neler neler

Son düzenleme:
Olm en çok seni istedik seni bekledik be. Gelmiş olsaydın ligin de içinden geçebilirdik.

Berkan Gedson Cicaldau üçlüsü rakibi perişan edecek üçlü olurdu. Gedsonun tek başına bjk ortasahasını tokatladığını varsayarsak yanındaki diğer iki dinamik ortasaha ile neler neler
Taylan rotasyona düşer Gedson'un olduğu orta sahada bence. Hocanın kafasında da Berkan-Gedson önlerinde Cica var galiba. Dün Cica'yı hücumda kullanacağız artık diye bastıra bastıra söyledi.

Taylan rotasyona düşer Gedson'un olduğu orta sahada bence. Hocanın kafasında da Berkan-Gedson önlerinde Cica var galiba. Dün Cica'yı hücumda kullanacağız artık diye bastıra bastıra söyledi.
Cicaldau olacaktı Taylan uzak dursun benden. Hemen mesajlarımı editleyim😀

Bu seneki Berkan’ın temposu ve geçen seneki Gedson’un temposu Cica, Feghouli, Morutan gibi yetenekli adamların da hücum performansını arttıracaktır.

4 resmi maçta 107 dk forma giymesi sebebiyle Gedson'un bize yakın olduğunu düşünüyorum. Tabi bonservisiyle gelmesi ve 21-22 planı içinde yer alması gerekir.

Alternatifi kim acaba çok merak ettim. Benfica kesin götlük yapacak yine

birakin beka beka yi

ilacimiz gedson fernandes

Ürkütüyor beni bu gidişat. Yazdan beri ne değişti ki? Benfica neden bu sefer satmak istesin?

Bu iş olursa yaza kalır ama devre arası orta saha almadan da olmaz. Bakalım nereye varacak

Hocanin kafasindakin net kurgu gecen sene

Irfan-Gedson
Taylan
idi her turlu sonra araya birileri girdi irfani kaptirdik fenere her neyse su orta sahayi kursak yazin muhtemelen gedsona para kalcakti ve adam gibi bi orta saha izlicektik naptik irfan’in maliyetinin 500euro assasina ne idugu belirsiz bi herif aldik kur farki da cabasi

Burda ick ya bu paralar verilmemeli deniyodu eyyy gidi nerden nereye geldik simdi
:red:

rakip 9 kisiyle maca cikmis, kadro da yok. Kisin hayirli olsun (eger avrupadan bir kulüp manyak bonservis vermezse)

Geri
Üst Alt