Avrupa'dan manyak bonservis verecek takım yazın verirdi..6 ay yatan adama kim niye versin öyle paralar
Lille valencia leverkusen everton tarzı takımlar her an teklif yapıp alacaklar diye bende tırsıyorum

Niye teklif yapmıyolar onada anlam veremedim

Tanrı bizim almamızı istiyor

Adam başka takıma gidecek olsa Benficayla sözleşmesini uzatıp sahaya çıkar daha sonra teklifleri beklerdi o da tam tersi bize gelmek için her şeyi yapıyor bence gerçekten de bi bağ oluştu Florya'ya giren daha başka takımda mutlu olmuyor.

lille, renatoyu satarsa sulanabilir yine
Alakaları yok. Gedson ikili pivot oynayamaz. Üstüne Renato olmuş oyuncu, onu satıp niye son 2 senedir biz dışında oynamamış adamı alsınlar hele de kötü durumdayken.

Zorunlu opsiyonlu kiralariz. Toplam 6-7 milyondan (+ biraz pay) fazla vermesek iyi olur. Dogru dürüz oynamayan, orda mutlu olmayan ve sözlesmesini uzatmayacak adami isteyen fazla takim olmaz. Isteyenlerde o rakamdan fazlasini vermez.

lille, renatoyu satarsa sulanabilir yine
Avrupa için zorlayacak Lille, bırakacaklarını sanmıyorum ligi. Bulundukları konuma da bakarsak öyle bir satış sonrası sezonun yarısında forma giymemiş, hazır olmayan bir oyuncuyu alacaklarını sanmıyorum. Gedson'u gelecek için düşünüp rotasyona isterlerse bilemem ama bizim dışımızda ciddi bir talibi olacağını düşünmüyorum. Muhtemelen zaten bu transfer hazır ki hem Gedson bu kadar kulübümüzle ilgileniyor hem de Fatih Terim sürekli gruptan çıktık, planımızı buna göre yapacağız diyerek transferin sinyalini veriyor. Bence sen Gedson'un 2 hafta önce getirdin zaten. :ubulut:

12 Ocak'a daha çok var. :cry:
12 Ocak Çarşamba günü başlayacak ara transfer dönemi, 8 Şubat Salı günü sona erecek.

Geri
Üst Alt