Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etebo ve taylanı bile iyi gösteriyordu gedson. en önemli parçası olacak takımınAlinda kurtulalim artik sıktı ha gelecek ha geldi bu kadroya cok birsey katacagini dusunmuyorum berkan denen arkadasi kesse yeter berkan sayesinde futboldan sogudum umarim gelir dogru bir takimda iyi isler yapar
gedson’dan zarar etme ihtimalin yok. lüks olan özil,texeira gibi geri dönüşü olmayan bitik adamlarsüper lig denilen şerefsiz oluşum şerefsizliğe devam ettiği sürece transfer ücretlerimizi minimumda tutmaya devam etmek mecburiyetindeyiz
gedson lüks ise takıntılı olup istemeye devam etmeye gerek yok
Karsilayamayacagimiz maliyetlerin altina girmeyelim kar etmek sonraki konugedson’dan zarar etme ihtimalin yok. lüks olan özil,texeira gibi geri dönüşü olmayan bitik adamlar
kendi yaş aralığında alabilme ihtimalimiz olan en iyi orta saha gedson bence. ilaveten aşırı istekli gelmeye, fırsat transferi olacak bizim için.Karsilayamayacagimiz maliyetlerin altina girmeyelim kar etmek sonraki konu
☆☆☆☆
tanimiyordur bileTorrent ister mi bu herifi
Neden. Aynı dili konuşacağı hoca geliyor.gedson gelmesin artık
üstat torrent'e köstek olacağızNeden. Aynı dili konuşacağı hoca geliyor.
üstat torrent'e köstek olacağız
gedson'a yazık olur
hocam!!!!!Yok ben destek olacağım.