Onyekuru ile arası iyiymiş..
X25jX2h0PXNjb250ZW50LWFtczQtMS5jZG5pbnN0YWdyYW0uY29tJl9uY19jYXQ9MTEwJl9uY19vaGM9Rml0NDdsQ1lGRWtBWF93Z0ZfRSZlZG09QU5tUDdHUUJBQUFBJmNjYj03LTQmaWdfY2FjaGVfa2V5PU1qYzBPREUyTWpBMU56QTJOakE0TkRBeE5nJTNEJTNELjItY2NiNy00Jm9oPTAwX0FUX3NTS3Fxcy1TcUNUY3djSTNkY0wwMFZXOWFLZTc5VWRDYTBTRlc1cDRNdEEmb2U9NjFERkNCQkYmX25jX3NpZD0yNzYzNjM=______4a9d3b9d1118deb5749d81161e607d87

Yaw gelmesin zaten. adam gibi 27-28 yaşında net tecrübeli takımı kaldıracak 1-2 oyuncu gelsin. Yeterince genç var burası kyk yurdu değil. arda babel feg falan var tecrübeli ancak burası huzurevide değil.
Dengeli takım kurun ya hepsi bebe ya hepsi son demlerinde takımlar kurulmasın.

Yaw gelmesin zaten. adam gibi 27-28 yaşında net tecrübeli takımı kaldıracak 1-2 oyuncu gelsin. Yeterince genç var burası kyk yurdu değil. arda babel feg falan var tecrübeli ancak burası huzurevide değil.
Dengeli takım kurun ya hepsi bebe ya hepsi son demlerinde takımlar kurulmasın.
Para yok tecrübeli ve iyi seviyede topçu alacak.

Azerice ve Turkce gibi degil mi iste.Biz selam diyoz Adamlar Salam tek harf degisiyo

Ben Azerilerin konusmasindan pek birsey anlayamiyorum. Sonucta Portekizce ve Ispanyolca ayri diller. Tabiki birisi konusunca digeri birkac kelime anlayabilir ancak bu rahatca iletisim kurabilirler anlamina gelmiyor.

Kusura bakma ama biraz sacma yorum olmus. Dedigim gibi benzerlik olmasina ragmen farkli diller. Ispanyolca ve Italyanca da ayni dil diyelim o zaman.
Ne saçması yav. Bu iki toplum birbirine komşudur ve yakın kültürlerdir. Dilleri de çok benzerdir. Rahatça iletişim kurarlar. Konu dilse kağıt üzerinde Türkçe konuşan bir hoca yerine İspanyolca konuşan hocayla tabii ki de daha iyi iletişim kurar. Ben bunu kastettim. Amma gereksiz uzadı mevzu.

Neyse.

Ayrıca Gedson'un bağı dilden ziyade mentaldi tabii ki. Oynatılması ve ona güvenilmesi özgüvenini arttırdı. Aynısı bu hocayla da olursa yüksek performans alırız. Bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
@Mert S. Yüksel @Yenal Kal Bu arada aklıma geldi de yazayım dedim. İspanyol arkadaşım ile Brezilyalı arkadaşım çok rahat anlaşabiliyorlardı. İspanyolca, Portekizce konusu açılmıştı. Portekizlilerden daha rahat anlıyorum demişti Brezilyalı arkadaşı. Telaffuz konusunda farklı bir ağızları varmış Portekizlilerin. Zamanında bayağı bir muhabbet dönmüştü bu konudan :asd:

Konuya gelirsek, Gedson gibi bir oyuncuyu eğer alabilecek fırsatımız varsa bir şekilde takıma kazandırılmalı. Bu transfere sadece bu sene için bakmak doğru değil bence. Çok genç ve modern futbolun gerektirdiği dinamizmin yanına yeteneklerini de ekleyen bir futbolcu.

Hayat çok garip. Benfica başkanı ihraç edilmese veya yavşak Jesus yazın diretmese bu adam gelecekti, sene başında kusursuza yakın oyunumuzda orta sahanın net şekilde eksik parçasıydı, eminim şu an şampiyonluk yarışında iddialı devam ediyorduk kendisinin kariyeri de durgunlaşmıyordu.

Şimdi ise transfer döneminin açılışına bir gün kala inatçı Jesus ayrıldıktan sonra onu çok isteyen Terim gitti ve muhtemelen yine Benfica'da kaldı. Umarım bundan sonra bahtı açık olur ve yolumuz bir şekilde kesişir.

Fatih hoca Benfica’ya gitsin buluşsunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayat çok garip. Benfica başkanı ihraç edilmese veya yavşak Jesus yazın diretmese bu adam gelecekti, sene başında kusursuza yakın oyunumuzda orta sahanın net şekilde eksik parçasıydı, eminim şu an şampiyonluk yarışında iddialı devam ediyorduk kendisinin kariyeri de durgunlaşmıyordu.

Şimdi ise transfer döneminin açılışına bir gün kala inatçı Jesus ayrıldıktan sonra onu çok isteyen Terim gitti ve muhtemelen yine Benfica'da kaldı. Umarım bundan sonra bahtı açık olur ve yolumuz bir şekilde kesişir.

olacak iş değil harbi inş anlaşmışızdır torrent de kabul eder hemen

Fatih Terim'in vedası sonrası Galatasaray'da Gedson Fernandes transferi için frene basıldı.

Galatasaray'da Fatih Terim'in vedası sonrası Gedson Fernandes transferi askıya alındı.

Portekiz spor gazetesi Record'da yer alan habere göre; Gedson'un transferi Fatih Terim'in en büyük isteğiydi ancak Terim'in gidişi sonrası transfer görüşmeleri de durdu. Genç oyuncunun da kendine Galatasaray dışında opsiyonlar araştırmaya başladığı kaydedildi.

BENFICA DA KİRALAMAYA SICAK BAKIYOR

Benfica'nın da Gedson'a uyacak ve tekrar formunu artıracağı bir kulübe, gerekirse maaşını da kulüp vermek üzere kiralamaya çok sıcak bakıyor.

BU SEZON YALNIZCA 47 DAKİKA

Galatasaray'da geçirdiği kiralık döneminde formunu artıran 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Jorge Jesus ile 3 lig maçında yalnızca 47 dakika süre alabildi.

Geri
Üst Alt