Ya deli yada buyuk gsli. Ben olsam bu halde ki bi takima gitmezdim

6 aydir top oynamıyor adam yaw. zannetmeyin bizden gittiği gibi geleceğini. ilk geldiği zamanda toparlanması bile sezon sonunu bulmuştu. gene benzeri bir senaryo izleyeceğiz. gedson geldiğinde dertler bitmeyecek. daha çok transfer ve daha hazır oyuncular lazım bu takıma. ömerlerlerden taylanlardan kurtulmalıyız. ne pahasına olursa olsun.

3 orta sahanın ilki ise gelsin, üzerine bir de Onyekuru tarzı kenar oyuncusu.Yoksa kazandığı, öne geçtiği bütün maçları kaybediyor bu takım.Hem de aynı hataları yaparak.

Fabrizio Romano "Galatasaray, Gedson Fernandes için Benfica ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardığını doğruladı. Ayrıntıların tamamlanması halinde Gedson, yarın İstanbul'a uçacak."

Sampiyon kaçarken de geç kalınmış hamleydi. Ocak değil yazın olmalıydı. Bu sene ilk beş, en azından TR kupası için de en başından beri düşünülmeliydi. Yazın yapılmayan bu transfer samp etmişti, umarım şimdi de düşürtmez!

Çok öfkeli ve sinirliyim. Bu takımı çok özür dileyerek kimsenin bu saatten sonra kurtaracağını düşünmüyorum, sadece güvendiğim tek şey düşürmeye maçalarının yemeyeceği.

Doğruysa harika bir hamle olur. Çok ihtiyacımız olan bir bölgeye çok iyi bir oyuncu alıyoruz.
Gelir gelmez net etki yapar. Şu anki seçeneklerden kalite olarak çok daha iyi olduğu için maç formu olmasa bile etkisi ilk bir iki maçtan sonra net hissedilir.

Peşin peşin söyleyeyim, gedson tek başına çok az şeyi çözer. Kalitesi tartışılmaz bi 6 no da lazım yanına. Hatta bi de sağ kanat.
gedson maç kondisyonu olmayana kadar zaten faydasından çok zararı olur,gedson son 20 dkk oyuna alınacak enaz 3-4 maç eğer bahsedilen diawara gelirse o da,ama iyi yanı nolur dersen işte bugün o ikisi son 20 dkk oyuna girseydi biz yenerdik ALLAHın izniyle.düşünsene oyuna son 20 dkk aytaç veya ne bilim feg gireceğine 8 noya gedsonun 6 noya diawaranın veya iyi bi 6 no oyuncusunun girdiğini,fark olmaz mıydı futbolumuzda?

Peşin peşin söyleyeyim, gedson tek başına çok az şeyi çözer. Kalitesi tartışılmaz bi 6 no da lazım yanına. Hatta bi de sağ kanat.
Defansif anlamda, buna hücumdayken atak bitiremeyip boşta kalan toplar da dahil birçok şeyi çözer. Mesela altı pas önünde eli cebinde, bomboş bekleyip şut çekemez rakipler, ceza sahası içinde boşta gördüğü rakibi anında marke eder, hücumda dönen topları toplayıp ya da doğru bire bir pres ile kontra yememizi önler. Pasla çıkarken defansta sıkıştığımız anlarda rakibi üzerine çeker hücum oyuncusunu rahatlatır, hızlı çıkmamızı sağlar, baskı anında çalım atıp oyunu hücuma taşıyabilir. Yaptı da bunların hepsini geçen sezon.

Ama evet tek başına Gedson yetmez, Gedson'u daha verimli kullanabilmemiz için arkasına ya da yanına çok net kesici, rakibi karşılayacak sahayı enine komple kullanabilecek birisi şart.

Son düzenleme:
6 aydir top oynamıyor adam yaw. zannetmeyin bizden gittiği gibi geleceğini. ilk geldiği zamanda toparlanması bile sezon sonunu bulmuştu. gene benzeri bir senaryo izleyeceğiz. gedson geldiğinde dertler bitmeyecek. daha çok transfer ve daha hazır oyuncular lazım bu takıma. ömerlerlerden taylanlardan kurtulmalıyız. ne pahasına olursa olsun.

Geçen sene Gedson buradayken forumda neler yazıldığını az çok hatırlıyorum. Kısa sürede pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Devre arası daha hazır futbolculara yönelmeliydik.

Geri
Üst Alt