Bu çocuğun 6 aydan fazladır kulübede olduğunu unutmayalım lütfen.Gelince ona göre beklentilerimizi ayarlayalım.

gedson gelsin ama bize hazır formda topçular lazım. gedson uzun süre form tutamaz

Gelsin başımızın üstünde yeri var da nasıl bir durumda şu an Allah bilir. Bize şu an gelir gelmez direkt fayda sağlayacak transferler lazım. Durum gerçekten çok vahim. Düşme potasına 3 puan fark ne demektir yav, böyle bir rezillik olamaz. 2010/11'den daha beterini yaşıyoruz inanılır gibi değil.

Bu maça yetişmiş olsaydı başka olurdu.İhtiyaç değil diyenleri anlayamıyorum. Umarım gerçek haberdir. Ölüsünün Taylan veya Berkan'dan iyi olduğu aşikar.

Geçen sene Gedson buradayken forumda neler yazıldığını az çok hatırlıyorum. Kısa sürede pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Devre arası daha hazır futbolculara yönelmeliydik.
aslında kiralama yaptığımız için hazır bi oyuncu daha kiralayabiliriz gedson ve 6 no bölgesine 6 aylığına.tecrübeli 32 yaşlarında bi 8 bi 6 no kiralanabilse fena olmaz.

kesinlikle kaleci 6 no gedson ne kadar acilse mustafa varsa yoksada deneyimli bitirici bi forvet napıp edip getirilmeli.

Maç temposu çok önemli. Fakat sonuçta oranın idmanını yiyor. Gedson profesyonelse inşallah kendini idmanlarda salmamistir, yoksa sezon sonuna kadar istediğimiz arzuladigimiz gedsonu izleyemeyiz. İnşallah ilk macindan başlayıp hepimizi yanıltan bir performans sergiler

Geri
Üst Alt