Acilen istifa etmeli yonetim. Düşme hattında olan takıma bile takviye yapmıyorlar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Işıtan Gün hakkında o kadar saçma sapan iddialar çıktı ki Gedson transferini de ne yapıp edip batırmış olabilir

Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç'in askerleri mutludur.

Eğer haber doğruysa ve yönetim vazgeçtiyse ben bu yönetim aklını seveyim. Bu haberer doğruysa artık ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor o zaman bir şekilde imza toplanarak falan seçim şart olur ne yaptığını bu kadar bilmemek olmaz. Yada Yönetim seçim kararı aldı ve hiç bir trabsfer olmayacak Elmas'ta bu kararı açıklayacak herhalde bu akşam. Hala yalan-yanlış haber olduğuna inanmak istiyorum çünkü bu kadar peşinden koştuğun adamın transferini bitirip sonra vazgeçmek gerizekalılıktan başka bir şey değil.

Bu yönetime bugün taraftar bazı konularda baskı yapmazsa transfersiz kapatır. Bu baskıyı ilk kez doğru ve yerinde buluyorum. İşi bunlara bırakırsak on haftalık fikstüre gidin bakın, düşmek hayal olmaz. Bu iş bilmezlere iş mi bırakacağız? Ya hiç diyeceğiz ya da evet bir kumar oynayacağız gene ya tutarsa diye. Hiçlikten iyidir bu diye düşünüyorum. Bu takıma Gomis Gedson gelsin taraftar takıma en az bir üç maç daha şans verip yanında olur. Başka hayalini kurduğunuz isimler, Allah aşkına bu takıma neden, ne sebeple gelsin? Adam sponsoru bile içimizden birine kitledi. Siz transfer bekliyorsunuz. Şaka gibi.

Eğer paran gücün kendine güvenin yoksa neden başkanlığa aday oluyorsun? Sahtekar diye adın çıkacak hiç mi gururu yok bu yöneticilerin.

Gökhan Dİnç'te Ahmet Bulut ile konuştuğunu anlattı ama Ahmet Bulut Gs bence vazgeçti herhalde demiş. Yani daha kendisine haber gitmediği için bunu düşünmüş olabilir bu gün Salı günü yönetim toplantısı var. Belki toplantıdan sonra transferler için son kararlar verilip son noktalar konulacak. Yani anlattığı şeyde GS vazgeçti diye bir haber yok aslında. Bakalım umarım yanlış haberdir. Ama Yönetime artık kimsenin güveni yok haklı olarak bir an önce bir aksiyon almalılar yada istifa etmeliler.

Daha güne kadar aaa özür dilerim yanılmışım 1,5 yıl gedson hayırlı olsun opsiyon yok diyen adamın yancısına inanacak halim yok ondan önce de yazın cumartesi geliyordu gedson.

Geri
Üst Alt