Sözleşme uzattıysa hiç Galatasarayı istiyor felan da demeyin . Bırakın Gedsonu felan ya bize daha sağlam adam lazım
O is karisik. Sozlesme uzatmadigi icin kadro disi kaldi zaten.
Bizimkiler pesin para ile alamadigi icin ara formul bulmaya calistilar. 1.5 sene sonra odemek istiyorlar. O zamana kadar adamin kontrati doluyor zaten.
Bizimkiler odemeleri sonraki zamana atabilmek icin oyuncudan kulubuyle sozlesmesini uzatmasini talep etmislerdi...

Premier ligden falan bir takım çıkıp 8-10 verip alsa şu adamı ne güzel olacak yeter artık kardeşim geldi geliyor yarın burada haftaya burada sıktı artık ...

Takildik tine bir oyuncuya varsa yoksa onla ugrasiriz alamiyip son gun koftiden birine para sacarizz...Hep ayni terane gelmiyosa baskasina bak koca kulubun oyuncu havuzu bagaj havuzundan küçük

Gercek degeri neye gore ?
Bu adamin formda hali 20 den asagi gitmez. Bizim kazma ndiaye bile 13-15 lere gitmisti adaya.
Ben daha cok renato sanches e benzetiyorum futbol stili olarak. Max potansiyeli esdeger olabilir. Eger formda hali fransadan portekizden transfer edilecekse o rakam 30-40 dan asagi olmaz. TR den olursa max 20-25 araligi olur.
Zaten formda-mutlu olsa bizimle isi olmazdi bu arkadasin. Kapiniza kadar gelip yatiyorken verilecek fazla 1 milyonun hesabi yapilmamali.
Bu adamin feg gibi sozlesme yapip yatis pozisyonuna gececegini de hic ummuyorum..
Aynen, altına imza atıyorum.Zaten mesajın devamında alt bölümde forum kastigi için gerçek değerinin çok üstünde olduğunu yazdım.Bu fiyatlar bedava diğer transferler yanında.Diger değerleri de ironi amaçlı yazmıştım yanına,o fiyatlarin yanında Gedson bedava.

Ghezzal %99 galatasaray da idi nerede ayhan şensoy. Son güne kadar inancım devam edecektir.

1,5 sene içinde sözleşmesi bitecek oyuncuyu zorunlu opsiyon dışında göndermek çok aptalca zaten.Eger anlaşıldıysa bu şartları kabul etmişiz demektir, şimdi pürüz varsa Benfica tarafı değil bizim taraftadır sorun.Ya 1.5 m.euro para bulamadılar eski yönetimin Kaan Ayhan için 2.5 m euro bulamadığı gibi ya da limit olayını asamadilar Babel, Feguli,Muslera,Diagne gibi yüksek maaşlı isimler takımdan ayrılmayınca.Düşünülen 1,5 m euro da yeni teknik heyete gitmiştir.Gelmesi için önce gideceklere odaklanalim derim.

1.olarak gedsondan başka oyuncu mu yok olmuyorsa sen tavrını belli et almıyorum kardeşim o zaman başkasını alırım de taraftara da neden olmadığını çık açıkla kapansın mevzu.
2.olarak sözleşmesinin son senesi benfica nasıl bir zorluk çıkaracak bize vermezse oyuncu kendisi gelir zaten bitiyor sözleşme bu sene 3 maçta oynamış zaten bir sene daha oynamaz bedavaya gelir benficanın zorluk çıkarmakta bir karı yok gibi.

Siz dünyada baska orta saha yokmus gibi gedson gedson derseniz ozaman da benfica da gedsonu bulunmaz hint kumasi sanar. Elalem bizim oyunculari bedava götürür biz ise elalemin oynatmadi oyuncunun kapisinda bekleriz, sonra da heriflerin nazini cekeriz. Bir ögrenemedi gittiler, sen teklifini ver ve o ara alternatif oyuncularla görüs, sonra biri ile anlas ve benficaya restini cek veriyorsan ver yoksa baska oyuncuyu aliyoruz de. Gedson kim de iki transfer döneminde pesinde kosuyoruz?

Geçen sezon başarılı olmuş takımda kalmak için uğraşan genç oyuncuyu sene başı almayıp ne olduğu belli olmayan topçulara gençleşme ayağına saçtılar paraları. Gedson transferi çok önemli bunu geçen sezon gördük neredeyse tek başına takımı şampiyonluğa oynattı.

Geri
Üst Alt