Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.586
- 23.983
- 2.473
Kendisi bu kadar yırtınırken şu çocuğu almazlarsa yazıklar olsun. Akıl tutulması cidden. Alıp satma, üzerine takım kur 10 sene yine ihya eder seni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan a küfür et yine ama bunda sorun Benfica nın şerefsizliği galiba.Kendisi bu kadar yırtınırken şu çocuğu almazlarsa yazıklar olsun. Akıl tutulması cidden. Alıp satma, üzerine takım kur 10 sene yine ihya eder seni.
Ligdeki durumumuza bakarakta bize kiralamak istemeyebilirler. Şampiyonluk adayı olsak 10 gün önce gelmişti.Başkan a küfür et yine ama bunda sorun Benfica nın şerefsizliği galiba.
Sabah bir haber vardı: Gedson, Benfica'yı şikayet etmiş usulsüz sözleşme uzatma ile ilgili; hatırlarsan 1 hafta önce bize geliyor, 1 sene sözleşmesini filan uzattı diye. Benfica hem bizi hem Gedson'u oyalayıp, dolandırıyor sankiLigdeki durumumuza bakarakta bize kiralamak istemeyebilirler. Şampiyonluk adayı olsak 10 gün önce gelmişti.
Benfica'nın payı var ama yönetimin sağı solu çok oynuyor. Hiç güvenmiyorum.Başkan a küfür et yine ama bunda sorun Benfica nın şerefsizliği galiba.
Daha ne yapacak ki? Gelen teklifleri reddetti. Sözleşme uzatma tekliflerini reddetti. Gittiğinden beri Galatasaray'ı takip ediyor. Galatasaray formalı, eşofmanlı paylaşımlar yapıyor. Benfica itlik yapıyor o ayrı. Yönetim bu kadar gelmeye can atan adamı alamıyor o ayrı.Adam kendini falan yırtmiyor Galatasaray'a gideceğim diye. Başkana sallayalım da her konuda da sallanmaz. Adam benfica sürekli pürüz çıkarıyor dedi. Gedson beni gönderin dese bir şekilde benfica da seylik yapmaktan vazgeçer ve izin verir diye düşünüyorum.
Evet o konuda da bir katukilli var. Oğulcan olayı gibi bizi bulur böyle saçma işler.Sabah bir haber vardı: Gedson, Benfica'yı şikayet etmiş usulsüz sözleşme uzatma ile ilgili; hatırlarsan 1 hafta önce bize geliyor, 1 sene sözleşmesini filan uzattı diye. Benfica hem bizi hem Gedson'u oyalayıp, dolandırıyor sanki
Yönetimin hatası vardır ama büyük şerefsizliği bu konuda Benfica yapıyorEvet o konuda da bir katukilli var. Oğulcan olayı gibi bizi bulur böyle saçma işler.
Ömer oynar.Yalniz ciddi ciddi istemiyorlar gibi.
Kaleci yabanci olacaksa Emre, Kerem var.
Omer'i solbek yapmayacaksa Govu + Berkan yapacak gibi.
Allah korusunÖmer oynar.
Gedsonun oynanaması> ömerin oynaması renktaş.Allah korusun
KurtarmiyorGedsonun oynanaması> ömerin oynaması renktaş.
Taylan ilk yarı harika götürdü ama ikinci yarı sallantılıydı. Gedson Etebo'larla Taylan'larla Akbaba'larla sürükledi takımı. 6 numaraya min. maliyetle adam kiralansın yine. Nicelik olarak eksiğiz zaten. Ama Gedson bu takımın lokomotifi olur. Aynı maliyete aynı potansiyelde ve aynı katkıyı verecek bir adam yok şu an alabileceğimiz. Pazarlığı bir yerden sonra uzatmayacağın isimler vardır. Gedson o isimlerden biri bence.8 Milyon çok para.
bizim için fırsat transferi olabilir evet ama doğru rakamlarla, yönetimin bu konuda doğru adımlar attığına inanıyorum
Öncelik 6 numaraya verilmeli. Geçen sezon geldiğinde iyi katkı verdi evet, ama geçen sezon taylan da bu seneye göre iyiydi. bu sene 6 numara boş. Oranın daha fazla boş kalması kabul edilebilir bir durum değil. Fernandodan sonra o bölge adamı alamadık
KesinlikeTaylan ilk yarı harika götürdü ama ikinci yarı sallantılıydı. Gedson Etebo'larla Taylan'larla Akbaba'larla sürükledi takımı. 6 numaraya min. maliyetle adam kiralansın yine. Nicelik olarak eksiğiz zaten. Ama Gedson bu takımın lokomotifi olur. Aynı maliyete aynı potansiyelde ve aynı katkıyı verecek bir adam yok şu an alabileceğimiz. Pazarlığı bir yerden sonra uzatmayacağın isimler vardır. Gedson o isimlerden biri bence.
Bu kdr bitik dgldi taylan. O sallantili dediginiz haliyle euroya goturdu senor. Bu sene bayağı bitik.Taylan ilk yarı harika götürdü ama ikinci yarı sallantılıydı. Gedson Etebo'larla Taylan'larla Akbaba'larla sürükledi takımı. 6 numaraya min. maliyetle adam kiralansın yine. Nicelik olarak eksiğiz zaten. Ama Gedson bu takımın lokomotifi olur. Aynı maliyete aynı potansiyelde ve aynı katkıyı verecek bir adam yok şu an alabileceğimiz. Pazarlığı bir yerden sonra uzatmayacağın isimler vardır. Gedson o isimlerden biri bence.
6 numara gelsin tabi ama sorunları tek başına çözeceğini düşünmüyorum. Gedson = kontra savunması. Bizim en büyük sorunumuz saçma sapan top kayıplarından gol yemek. Gedson o topların çoğunu ön alanda geri kazanır, kazanamadığında rakibi bozar. Ortaya düşen topları toplar. Bunların yanında ayağı temiz ve her türlü oyuna uygun. Bizim seviyemiz için nimet adeta. Benfica son anda 15 falan çekmediyse bu kadar uzaması sinir bozucu.Bu kdr bitik dgldi taylan. O sallantili dediginiz haliyle euroya goturdu senor. Bu sene bayağı bitik.
6 numarayı kapatmadan gedsonun alinmasini istemem. Sezon öncesi düşülen hataya tekrar düşmemekte fayda var. 6 numara yokken berkana 4 vermemiz dogru bir planlama dğl. Ben 6 numaraya öncelik verilmesinden yanayım. Uygun sartlar olusursa tabiki gedson da gelebilir. Gecen sezon burada gelmesini en fazla isteyen, geldikten sonra da destekleyen 3-5 kisiden biriydim. Bu senede gelebilir ama öncelikleri dogru belirlemek lzm.
Tabi bu benim gorusum, hoca ne der ne ister bilemem.