Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.899
- 17.617
- 1.918
Ulan bundan iyi 3 yillik planlama mi olurdu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alper AltunMüsterih olun. Gedson formamızı giyecek.
Net söylüyorum. Transfer sezonu bitimine dek gelmezse, sınırsız ban atabilirsiniz.
kesin oynayacağı için etmiştirUlan hepsini anladım haydi bizimkilerin beceriksizliği, ona alıştık zaten de senin Rizespor da ne işin var?
Nasıl kabul ettin Rize'de oynamayı te Allah'ım yav
Rizeyi değil Gedson, Kevin De Bruyne dahi gelse ligde tutamaz. Gedson takıma alışana kadar Rize düşmüş olur zaten. Umarım bizim futbolcular içerideki Bjk ve Rize maçlarında varsa onurlarını sahaya koyarlar.Rize'yi kümede tutarsa söverim
Doğruya doğru profesyonel futbol ortamında hiçbir futbolcuya öğle körü körüne bağlanmamak lazımmışGedson Aslan len oooo Galatasarayı istiyor oooo maçta morali bozuk oooo yediğiniz kazıkları unutan başka bir millet yoktur. Paranın köpeği bu adamlar para nereye onlar oraya. Ayrıca Gedsonu çok büyüttünüz gözünüzde bir cacık olmayacak bakın görün bundan.
Göksel belki bizi karşısına kötü bir şekilde almak istememiştir. Rize dünden razıdır - hatta o nedenle bile Rize gündeme gelmiştir benceBari Başakşehire falan gitseydin kiralık. Vay vizyonsuz ya![]()
Rize mevzusunun çok masum olduğunu sanmıyorum. O camia baştan aşağı siyasi.Göksel belki bizi karşısına kötü bir şekilde almak istememiştir. Rize dünden razıdır - hatta o nedenle bile Rize gündeme gelmiştir bence
Tamam işte tam o nedenle ortaya çıkmıştır. Hatta şaşırmam ufak maddi yardımı yaparsa BJK 'yeRize mevzusunun çok masum olduğunu sanmıyorum. O camia baştan aşağı siyasi.